Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nezinu, it kā rāda šodienas vārdus. Un, ja kādu apsveiksi par dienu ātrāk, nav liela bēda Labāk ātrāk, nekā vēlāk Ja vēl ko tādu dzirdēšu no kāda cita lietotāja, vai pats no cita datora līdzīgu ķibeli manīšu, tad mēģināšu to novērst, bet vai sanāks, tas ir cits jautājums
Kā būtu ar atsevišķu sadaļu vai topiku zivju audzēšanai, dīku veidošanai, apsaimniekošanai, utt.? Pats ceru, ka šogad sanāks laukos izveidot nelielu dīķi un varētu ar pieredzi apmainīties utt.
Kā būtu ar atsevišķu sadaļu vai topiku zivju audzēšanai, dīku veidošanai, apsaimniekošanai, utt.? Pats ceru, ka šogad sanāks laukos izveidot nelielu dīķi un varētu ar pieredzi apmainīties utt.
Kaut ko izdomāsim
varbūt, ka tas tikai man, bet baigi gribās sadaļu - "copes atskaites", vai "kā gāja copē", kaut kā liekas, ka tas tā feini - vienā sadaļā piesēsties un palasīties, kā veči kur, un uz ko ir vilkuši pa brīvdienām, nevis, ka atskaites ir pa vairākām sadaļām kopā ar copes tehniku un visu citu bet ja es te tāds viens, tad neņemiet mani par pilnu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
bet ja es te tāds viens, tad neņemiet mani par pilnu
Neņemsim par pilnu Joks, protams! Ieteikums ņemts vēra, un kaut ko izštukošu, jo pašam reizēm gadās, ka vienas copes laikā tiek strādāts ar vairākām metodēm un vieglāk būtu visu uzrakstīt vienā tēmā!
1. Vajadzētu uztaisīt pārskatamāku jauno tēmu un atbilžu esamību foruma pavedienos. Vai nu pievienojot karodziņu vai ko citu pie pavediena kurā ir jauns ieraksts, jo patlaban ir jāskatās pēc datuma.
2. Katram lietotājam varētu būt sadaļa piemēram Mani Pavedieni uz kuras uzspiežot varētu redzēt pavedienus kuros šis lietotājs ir piedalijies un pie nosacijuma ka tajā ir parādijusies kāda jauna atbilde. Kā arī vajadzētu būt iespējai atteikties no sekošanas kādam no šiem pavedieniem, ja šī tēma konkrētajam lietotājam vairs nav aktuāla.
Vajadzētu uztaisīt pārskatamāku jauno tēmu un atbilžu esamību foruma pavedienos. Vai nu pievienojot karodziņu vai ko citu pie pavediena kurā ir jauns ieraksts, jo patlaban ir jāskatās pēc datuma.
Esmu veči provējis vairākas reizes,fīderim barotavā strādā ļoti labi ja
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Kautkas nogāja greizi Zēni neņem nopietni pēdējos kom. Viss sagāja vienā putrā !!! Tā jau parasti ir ka gribi būt gudrāks nekā esi Dators nav man prmajā vietā !! Kā māku tā mauvju
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…