Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es ar Koka Kluci ar šodien bijām copēt. Ezerā satikām gan Zivnieku, gan Anatoliju. Atskaiti slinkums rakstīt, būs īss video pēc tam, bet īsumā bija tā, ka uz dzīvo bija tikai viena cope, kas netika realizēta. Uz spiningu bračka tika pie asara, bet es pie līdakas 1200gr 57cm. Bija uz abiem kādas sešas copes uz džigu un vienu zemmēra zandartu man sanāca izskolot. Viena cope bija tāda pauzes laikā, ka kātu gandrīz no rokām izsita. Vienu vārdu sakot ar zivīm varēja būt labāk, bet bijām pašā dienas vidū no 11:00-16:00, tāpēc rezultāts likumsakarīgs. Bet līdaka nāca smuki, laiks vasarīgs un peldsezona atklāta. Viss čikiniekā!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Breksis 2kg ar kapeikam, zanderit's 3,1kg, 89cm. Uz voblera, drizak voblerisha. Sodien Niderlande. Beidzot kkas normals piekeras, lidz sim pa tukso. Nezin jau, kur braukt, kanali cupam, tik zivis ieksha neredz. Vot ka. Aa, plusa lidaka aizgaja, ar uz kadi 3 kg, ta ir, kad sachoks uzreiz nav pie rokas... P.S. Pats personigi izvilku divus zirgazobus asarisus, shitas viss chomam trapijas.