Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
jā, tajos ūdeņos dzīvo smukas zivis, turklāt lielā dažādībā. Uz džiga var tikt pie mencām, asariem, buteem, lidakām, zandartiem. Tiesa man vairāk patīk klajāki ūdeņi nevis kanāls un tā apendicīti. Tiesa lielākais pagājušās sezonas asaris no citas Kurzemes peļķes.
Savākta ceļa malā, cietusi visticamāk no kāda autovadītāja, tagad pie Spridzekļa atkopjas un laidīs vaļā. Vienīgi baigi stulbi, ka ņifiga nebaidās no cilvēkiem. Kad palaidīs, ka nesanāk šaize dēļ tā.
J0ni - viena ir tikai ziemas copi, bet šī tēma der jebkurā gadalaikā Tāpat kā ir vēžošanas forumā pļāpatuve un makšķerēšanas forumā arī Nekas nav sarežģīti
Savākta ceļa malā, cietusi visticamāk no kāda autovadītāja, tagad pie Spridzekļa atkopjas un laidīs vaļā. Vienīgi baigi stulbi, ka ņifiga nebaidās no cilvēkiem. Kad palaidīs, ka nesanāk šaize dēļ tā.
Jāņu šašliks
Gadus 6 atpakaļ vienā dzīvnieku forumā lasu - īsumā
raksta sieviete - braucu ar auto, skatos ceļmalā buciņš, auto notriekts, abas priekškājas lauztas, zvanu visiem dienestiem, neviens nepalīdz, draugi ar neko prātīgu ieteikt nevar. Stuācija tagad ir tāda - buciņš ir manās mājās Pļavniekos 7-tajā stāvā, kājas apsaitēju, žēli skatās uz mani, KO MAN DArīt????