Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es domāju, ka ar ārvalstu lomiem šajā sadaļā nevajadzētu dalīties. Jo mums vienkārši skauž! Vajag uztaisīt sadalu "cope aiz robežas" un tur dragā vaļā par 2-kilogramīgām vēdzelēm utt... Es apsolos to sadaļu nelasīt.
Dadziic - ir jau sadaļa "Cope ārpus Latvijas" ar apakšsadaļām par konkrētu valsti
labāk dadzīt pastāsti kā jums šodien gāja copē es neko neteikšu. tik to, ka padirsu atkal enkuru (šoreiz daugavas vidū). ar to arī beidzās mans rīta cēliens lielajos dziļumos tad devos pa kanāliņu uz ķīsi. ik pa gabaliņam piestāju vietās, kur nekad nav bijis pilnīgi bešā. bet šoreiz bija bešā. pa ceļam atradu piemērotu kirbuli enkuram un devos iekšā ķīsī. pirmajās vietās sapratu, ka nagi salst un nav patīkami. sāku velcēt. novelcējos līdz riebumam. atkal piestāju pārbaudītās vietās. pilnīga nulle. tad pēkšņi sāka uzspīdēt saulīte un parādījās kaut kādas vārgas copes. kādu duci visāda kalibra ašukus sakasīju un tas arī viss. centos spiningot, taču apriebās. tpfū! metu mieru. laikam šogad pavisam.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Man gan vēl dažas cope atklātos ūdeņos ir ieplānotas. Cerams laika apstākļi ļaus
Šogad var sanākt copēt brīvajos ūdeņos visu gadu.Tobiš līdz z-svētkiem.
Cerams. Nakāmnedēļ tās butes, tad vēl 10.tajā līdakas ieplānotas, tad vēl vismaz reizi gribu vēdzelēs un uz Vecdaugavu, bet pēc tam var salt ciet manis pēc Tas ir uz novembra beigām
He, nu mums tik skaudri kā tev, marti, negāja... Nu ptfu ptfu ptfu - mēs neko, izņemot pāris sistēmas, nepazaudējām. Neatlaidīgi kacināju stūrīša zemūdens iemītniekus, bet neko vairāk vienu asarīti nesakacināju. Tad pamanīju, ka sarkanbalta laiva ar trim vīriem pastalās aizslīd vecdaugavas virzienā. Protams nepazīst un nesveicinās kamēr pats neuzprasies... Tad Zivinieks pačukstēja, kur vīri asarus skalda. Mēs nolēmām, ka jāpārbauda, bet par cik ierodoties nostučītajā spotā jau 5 laivas draudzīgi saspiedušās, es sapratu, ka nē - tās hokejs mums nevaig! Braucām arī mēs patvičot V-Daugavā un pievest sarkanbaltajai laivai benzīna rezerves, ko iemainījām pret pāris gumijām. Rezultāti... nu kādi rezultāti = ovāla NULLE! Bet čomi satikti, asainsritei 50 grami balzāma ar saullēktu ieņemti, uz ūdens būts.. Es esmu apmierināts! Vismaz mājās nebija zivis jātīra!
Pagaidām nav smuka, ceru ka pa ziemu uzsmukināšu. Gribu nolīmēt sānu bortus ar līmplēvi, atkopt salona mīkstos tapsējumus, uzlikt priekšpusē kaut ko lai uz "pjedestāla" tvičojot kājas neslīd, un kaut ko grīdai uzklāt.