Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Cilvēks gāja mājas, ieraudzīja zemē mētājas tīri labi garie zābaki, piemērija sev - der! Tad pēkšņi brauc mašīna, šis domā ka zābaku īpašnieks, metas zemē slēpties bet tur Žebērklis zemē mētājās, gandrīz zarnas sev uzšķērž. Auto piebrauc, iespīdina acīs gaismas un aizbrauc. Kur te kāds ir maliķis?
Jālieto atstarotāji. A to pats vainīgs, nav ko zābakus aizdomīgās vietās meklēt.
Saprotu jau, ka nerīkojos kā "īsts vecis", bet patiesībā vienkārši apjuku.
Ne tanī tēmā ,bet par to veci iešāvās prātā anekdote Es varu...Esmu stiprs..Esmu vecis...Es to izdarīšu... Man tas jāizdara !!!! Sieva - klau vai tu vēl ilgi aizņemsi vannasistabu ???
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
khmm. zivniekam par velcētājiem ķīsī taisnība. saskaitīju šodien 16 laivas. pretī zvērudārzam kursē kā pa brīvības ielu. riktīgs kolhozs. stājies tik rindā un vālē es ar pāris apļus uztaisīju un man izbesīja. nekas nepieķērās un apnika. metu ārā no apļa un iemaucu vienā iecienītā līcītī. bija domā pačekot vai tik līdkas nesēž vēl pie zālēm. ar otro lielāko tiogu (LJ) ar pavadu pamētāju un jau kādā 5 metienā līdaks klāt bija. pamazs gan. kamēr grābstījos pēc sačoka notirinājās pats. varbūt bija mērs, varbūt nē. hvz, pofig. tad sastapu pa retam arī kādu asarīti, bet izmērs žēlīgs. CR. laiciņš prīmā šodien. kaifs. riktīgi nomētājos un notvičojos gan gar zāļu malām, gan pārbaudītās vietās līča vidū 3,2 metros. figu. metu mieru un atkal pavelcēju māju virzienā ar līkumiņu caur benzīntanka līci. skuju. tinu makšķeres. tikko kā saēdos tunčmaizītes a jums rīt novēlu to pašu es rītā drusku iekapāšu
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Laiks tiešām šodien bija smuks. Cerams rīt ar nebūs slikts, a zivi gan jau kādu pa trijiem noķersim. Ja arī nē, tad mums ir zāles Nu redz, ka pie līdakas ar varēji tikt
šodien nebij zivej apetīts. ar MJ novēroju, ka visas copes brīdī, kad gumpija jau guļ uz zemes un aukla brīva. mazie rakari divas astes nokoda neviena azartiska cope. bet nu rīt ir jauna diena, jaunas cerības. ne asakas jums!
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!