Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
a tomēr nepaslinkoju un guglē bilžas pameklēju, jo liela interese man...laikam jau kā Eduks saka-baltais sapaliņš, jo mute maza un spuras nav tik sarkanas kā sapalam. sapals tāds druknāks arī liekas un galva, manuprāt jaudīgāka.
Šodien ar darba kolēģi Raivi biju Lielupē. Slokā un Valteros. Uz abiem kopā pāri pa 20gb līdakas, mēra tikai divas un tās, kas netika vēl izvilktas + divi ašuki. Sīkāka atskaite un video rīt vakarā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
dadziic, Kaņieris ir foršs ezers! Oktobrī aizšaujam atkal??? Puikas kaut, kad septembra beigās varētu uztaisīt paspēkošanos Ķīša asaru ķeršanā ar mākslīgo ēsmu!
es ar labprāt uz Kaņieri vēl aizskrietu...aber ķīsis...jāpaskatās kā asaris uzvedīsies, ja parādīsies, ta jau kaut ko jāizdomā... šovakar gribu mēģināt izbrīvēties un līdz Daugavai aizskriet, bet hvz kā sanāks...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
baigie vēji visu laiku es visu laiku ar kāru aci skatos ķīša virzienā. kristKG - ņemšu tās pavadas kā runājām (2 iepakojumi, kur katrā 2 gab = kopā 4 pavadas) kaut kad sarunāsim kad. nedeg.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!