[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, eduks, Zivinens  
Kur? Kā? Uz ko?
parcopiDatums: Pirmdiena, 20.06.2011, 14:35 | Ziņa # 1
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14127
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pielikumi: 3272000.jpg (68.7 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

jutrixDatums: Svētdiena, 01.07.2012, 23:01 | Ziņa # 1606
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
parcopi smuka līdaka un forša atskaite ja

The most dangerous animal in Japan is ninja

martiDatums: Svētdiena, 01.07.2012, 23:31 | Ziņa # 1607
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
parcopi ja
jāgaida kāda atskaite no zivnieka ar. kaut bez zivīm, vismaz par meitenēm :)

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Pirmdiena, 02.07.2012, 07:37 | Ziņa # 1608
Grupa: Dzēstās
Aigar, pa pirmo! ja
Es vakar vakarā tā biju nocieties iemest kādu pludiņu lielajā upē, ka uzreiz atsaucos čoma piedāvājumam nakti pavadīt minētās upes krastos. Jāsaka, ka praktiski nekā. Vakarpusē asarēni līdz 100g ēda nočņikus vienu pēc otra. Naktī čoms uz gruntenes izvilka divus knapmērus zonderīšus. Ēsma vīķīte. Es turpināju blenzt uz saviem pludiem... bet nekā, straume samainījās uz nepareizo pusi un visa upe izskatījās pamirusi...ā, viena pīle gan papeldēja garām.
Nu i viss, sākoties lietus pilieniem likāmies uz māj.
I labi ka tā, jo tagad manā rajonā līst pa īstam. :)

kristsKGDatums: Pirmdiena, 02.07.2012, 07:43 | Ziņa # 1609
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
parcopi, forša atskaite!!!

Aigar, ar vobleru izvēli un krāsojumu esi trāpījis. Twitchōšanai ļoti piemēroti dēļ formas ir abi augšējie (laikam Cormoran, jo pašam tādu nava) un tici vai nē = apakšējais Sebile. Ja nekļūdos tas ir Bonga Jerks... Vienīgi, lai šo kārtīgi iekustinātu vajag jaudīgu twitcha kātu ar fast akciju. Labs seklo ezeru voblerītis (Babīte, Engure, Kaņieris) - liels, masīvs ar iegrimi līdz 50 cm, ja pareizi atceros... Krāsa ļoti laba otra ejošā ir baltā ar sarkanu krāsainu šķirdumu.

parcopiDatums: Pirmdiena, 02.07.2012, 07:43 | Ziņa # 1610
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Boroda - vakar man šķiet vispār nevienam un nekur neķērās. Vismaz ezerā visi sūdzējās un muka prom :)
Nekas, nākamreiz būs labāk ;)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Pirmdiena, 02.07.2012, 07:48 | Ziņa # 1611
Grupa: Dzēstās
Quote (parcopi)
Boroda - vakar man šķiet vispār nevienam un nekur neķērās. Vismaz ezerā visi sūdzējās un muka prom
Nekas, nākamreiz būs labāk

Noteikti būs! :) Man patika tas, ka uz gruntenītes čomam tomēr zonderēni pieķērās. Ja būtu tādi ap 2 kilo, tad jau es bļautu, ka cope bij super! :D Bet laikam tuvojošās atmosfēras fronte kaut ko nobojāja... :(

parcopiDatums: Pirmdiena, 02.07.2012, 07:48 | Ziņa # 1612
Multimakšķernieks
Quote (kristsKG)
Aigar, ar vobleru izvēli un krāsojumu esi trāpījis. Twitchōšanai ļoti piemēroti dēļ formas ir abi augšējie (laikam Cormoran, jo pašam tādu nava) un tici vai nē = apakšējais Sebile. Ja nekļūdos tas ir Bonga Jerks... Vienīgi, lai šo kārtīgi iekustinātu vajag jaudīgu twitcha kātu ar fast akciju. Labs seklo ezeru voblerītis (Babīte, Engure, Kaņieris) - liels, masīvs ar iegrimi līdz 50 cm, ja pareizi atceros... Krāsa ļoti laba otra ejošā ir baltā ar sarkanu krāsainu šķirdumu.

Augšējais ir Strike Pro - arī baigi foršs, bet tas Cormorans man nedaudz labāk patīk :)
A par to Sebiles vobleri esmu ņipoņatkā, nevarēju es viņu vakar pie dzīvības dabūt raud Laikam būs jāsamaina pret kādu atbilstošāku manam kātiņam un prasmēm :)

Te bija par jaunajiem pirkumiem :)

kristsKGDatums: Pirmdiena, 02.07.2012, 09:30 | Ziņa # 1613
parcopi,

mums kādu reizi jāsaskrienas pie ūdeņiem un jāaprunājas! Man ir šis tas no vobleru patālās rezerves, ko varu piedāvāt gan apskatīt, gan patestēt un tie nav no dārgā gala. Par rīkiem - twitch (īpaši ar lielajām mailēm) ir visai nesaudzīgs pret spoli un auklu. Kātam primārais, lai būtu ātras akcijas (jauda Tavam atbilstoša tik nezinu cik ātrs ir tas kāts, jo nav bijusi darīšana), bet tas garums ir kāds?? 2,1 vai 3,1??? Spole - man liekas, ka drošāka būtu bijusi ar priekšējo bremzi (izmērs 2500 - 3000 robežās ir ok). Aukla - nav ne jausmas kāda tā ir... bet par auklām esmu pārliecinājies, ka twitcha tehnikā gan spolei, gan auklai ir jābūt cik vien iespējams kvalitatīvai. Jo uztīšana notiek nevienmērīgi ar rāvieniem (dažāda stipruma un garuma).... ai te var garu lekciju noturēt :D labāk kādu dienu saskrienamies!!

parcopiDatums: Pirmdiena, 02.07.2012, 09:34 | Ziņa # 1614
Multimakšķernieks
Kātiņš ir 2.1m, spoli sākumā gribēju ņemt tādu pašu ar priekšas bremzi, bet kaut kā izštukoju, ka ērtāka būs ar aizmugures. Par auklu pēc pirmās reizes neko vel pateikt nevaru. Nu jā, vajag kādu dienu kopīgi pacopēt, tad arī parādīsi ko ar to Sebiles brīnumu darīt :D

kristsKGDatums: Pirmdiena, 02.07.2012, 09:52 | Ziņa # 1615
fuuu - tad ar garumu ir ok!!!! eh, buutu uzvaniijis un mēģinātu pielauzt par priekšas bremzi. Bet tas nekas... galvenā atšķirība - izmēri, bremzes izturība, bremzes regulēšanas precizitāte... pārējais tāpat...

ieplānosim!!! ļoti gribu šonedēļ tikt kādā vakarā uz zandertu vai asari. Jāskatās par laiku.... Marti plānoja rīta agro copi, bet vai būs vai nē vēl nezinu...

parcopiDatums: Pirmdiena, 02.07.2012, 10:05 | Ziņa # 1616
Multimakšķernieks
Šonedēļ tādu lietainu sola, bet kādu vakaru šonedēļ tepat uz Ķīsi, Daugavu, Vecdaugavu varam aizskriet(var arī kur citur) :)
Ar rīta copi gan man tā pašvakāk. Ir tā, ka es varu šovakar, trešdienas vakarā, vai sestdienas vakarā. Iespējams arī rītvakar, bet tas zem jautājuma. A piektdienas vakarā ar Anatoliju ir ieplānots uz Vecdaugavu uz nakts copi, ja laika apstākļi ļaus :)
Nu ja nesanāks šonedēļ, tad varam nākamnedēļ hello

kristsKGDatums: Pirmdiena, 02.07.2012, 11:05 | Ziņa # 1617
hmmm jaa laiks ne visai. Man iespējams varētu derēt trešdienas vakara cope... tas ir pēc kādiem 16.00 varētu startēt no darba... bet par to zināšu rīt!

parcopiDatums: Pirmdiena, 02.07.2012, 11:09 | Ziņa # 1618
Multimakšķernieks
Nu ja kas, tad padod ziņu rīt un tad jau uz trešdienas vakaru sarunāsim, ja negāzis lietus :D

kristsKGDatums: Pirmdiena, 02.07.2012, 11:23 | Ziņa # 1619
ja

BebrsDatums: Pirmdiena, 02.07.2012, 11:45 | Ziņa # 1620
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Vakar zivis bija bet bez izciliem eksemplāriem, ap 20 gb. līņi un karūsas

Nav bildes- nav zives :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv