Nu nezinu. Galvenais paņemt kātu uz atlaidēm. Tad šito spoli pēctam varētu mēģināt uz pavasara pusi ar aizvērtām acīm naudu noskaitot nopirkt. Bet visticamāk, ka nāksies meklēt kaut ko lētāku. Neesmu nekad copējis ar dārgāku spoli par 6ls(tā pati spole tika izmantota visam - fīderim,pludināšanai un spinim, bet pēc pāris gadu kalpošanas noķīlēja) un nav nelikās nekāda vaina, bet pie laa jau ātri pierod, labāk nemēģināt.
salmo kātiem ir savi plusi un savi mīnusi. mīnuss ir kvalitāte krīt nost riņķi, dalās kāts spoles stiprinājuma vietā, viegli lūzt. taču pluss ir cena un serviss. piemēram spicīti samainīsi par 7 latiem pret jaunu... labot (līmēt salauztu) maksā 6 lati. un pat varēsi testu pamainīt, jeb papildināt. ar spolēm līdzīgi. man lūzušas nav (ir divas elite) kalpo ilgi, ja tik sezonas beigās veic apkopi.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Nezinu kāpēc, bet nojauta arī tāda paša !!!!Kau gan Eduks un grāmata ziemas sākumā kad vēži aizgājušim čučāt arī būtu interesanti . Kaut gan pats no tās padarīšanas neko nejēdzu bet liekas kruti un garšīgi . ES ceru ka kākamo sezonu kāds uzaicinās ciemos ,paskaidros >>>>>>> kā tā lieta šancē ,Eduk tas bij mājiens prieks
Tu varbūt neticēsi, bet nebūs nedz grāmata, nedz par vēžiem ...
Kas tur smags?! Vai ta es nevaru rakstīt ne par vēžiem!?
Tu tagad arī copēt nevari iet, tikai vēžot
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vēja ātrums brāzmās vietām Norvēģijas piekrastē, kā arī kalnos pārsniegs 35 metrus sekundē. Stiprākais vējš pūtīs piektdienas vakarā un naktī uz sestdienu. Norvēģu jūrā gaidāmi līdz 20-30 metriem augsti viļņi, sinoptiķi tos dēvē par simtgades viļņiem, jo tik milzīgi viļņi vērojami ārkārtīgi reti.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!