bieži neapgrozos,zivis ir,tik laukā nevar dabūt:DDD.pa vasaru divus vakarus un vienu rīta cēlienu pagrozijos.pāris siļķes un 60gr ašukus izmakarēju,lai gan ir arī daudz lielāki.nu lūk,ziemā sporta pēc varēsi pavelkāt 150g raudiņas,kāpēc lielākas neķeras nezinu.kad tava tēva kaimiņš no vanagiem pirmo reizi uzlīdīs uz ledus,padošu ziņu.:DDD
Šodien man gadījās sev nejauši pīrsingu uztaisīt ... Nolēnu bļitkai ar kustīgo troiņiku novīlēt biku lieko, bet troiņiku bija slinkums ņemt nost. Otrais rāviens ar vīli un IR cope !!! Aķis iekšā labi dziļi, atskabarga savu darbu pilda un tura tā, itkā iecementēts. Tā ka palika 1 variants - durt pirkstam cauri un tad no otras puses nokniebt atskabargu. gaļa pirksta galā gan izrādījās velloti sīksta un āķis gaja cauri ļooti negribīgi. Tomēr, ne bez pūlēm, dabūju āķi cauri un varēju beidzot nokniebt asmeni ar atskabargu. Izvēru āķi laukā, sasmērēju ar jodu un ierāvu palielu muti paštaisītās percovkas, lai rokas netrīc. Tad beidzot varēju turpināt pucēt un pieregulēt bļitku ...
Eduk,kur tu esi redzējis,ka skabarga iziet cauri pirkstam,tam noticēs tikai ,,blondīne,,
Redzams jau tā pa īstam tikai caurums, pa kuru iegāja āķis, tas, pa kuru izgāja praktiski nemanāms zem joda ... nu bet man neprasīs tāpat, jo esmu meistars uz savu roku savainošanu - nepatīk strādāt cimdos un viss, tas ir tāpat kā ...