Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kāds Jums vēl pagājis ! Ja nepamanījāt, tā arī paliku uz "3!" ... Takšto, kad pienāks brīdis uzzināsiet... Laab, nav te ko laiku tērēt uz skaidrošanos , man jauns raksts top ...
Nezinu kāpēc, bet nojauta arī tāda paša !!!!Kau gan Eduks un grāmata ziemas sākumā kad vēži aizgājušim čučāt arī būtu interesanti . Kaut gan pats no tās padarīšanas neko nejēdzu bet liekas kruti un garšīgi . ES ceru ka kākamo sezonu kāds uzaicinās ciemos ,paskaidros >>>>>>> kā tā lieta šancē ,Eduk tas bij mājiens
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Nāk Ziemassvētki. Katram noteikti ir kāds kluss sapnis, un ko rakstīs Salvecim vēstulē... Kas būtu tas, ko tu gribētu saņemt Ziemassvētkos no salaveča, jeb kas ir tas ko visvēlāk no copes inventāra pašlaik vēlies?
Es ceru, ka man salavecis atnesīs mikrodžiga komplektiņu ziemassvētkos, bet ja nu neatnesīs(kas protams nenotiks ) laikam jāpērk šito http://www.689.lv/product_info.php/cPath/1_508/products_id/1932 kamēr ir atlaide. Par spoli gan vēl neesmu izdomājis, tur laikam nāksies ar urmaasu vai kādu citu mazrīku speciālistu pakonsultēties.