[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
HuseensDatums: Ceturtdiena, 24.11.2011, 20:11 | Ziņa # 1231
Grupa: Savējie
Komentāri: 127
Reputācija: 2
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Kluba Vadiba
Sestdien beidzot laikam saņemšos uz copi. Jānobrauc ar laivu pa Ogres upi, vienīgi tētis teica, ka esot baigi zems līmenis, cerams neuzsēdīšos, aukstā ūdenī negribēsies no laivas kāpt. :D Mērķa zivs - līdaka, sapals, asaris. Nezinu kā labāk darīt, laikam jāņem mans bomīgais spinis un jāpamēģina ar fīderi padžigot ar pavadiņu sistēmu. Varbūt ir kādi ieteikumu rudens copei? Nekad nav mēģināts.

HuseensDatums: Ceturtdiena, 24.11.2011, 20:20 | Ziņa # 1232
A bļin sestdien tak baigais vējš. Nu labi, tad jau redzēs. :D

BorodaDatums: Ceturtdiena, 24.11.2011, 20:30 | Ziņa # 1233
Grupa: Dzēstās
Es tev teikšu vienkārši - laižoties lejup pa nosacīti strauju upi, nekāda zivju ķeršana nesanāk.:))) Ogre nav Lielupe, ej pa krastu un vēro. Kur liekas īstā vieta, to arī pārbaudi. Apvienot šādā laikā laišanos lejā pa upi un copi, nu nezinu. Es labāk 20km noietu gar krastu ar kājām. Pajem špini, cik viegls nu tev iraid un ar mazākajiem vng kādiem mānekļiem, ej pastaigāt. Vai arī vnk ej pastaigāt bez nekā. Ej vērot upi. Gan tas viss noderēs citureiz.
Lai veicas!;)))

HuseensDatums: Ceturtdiena, 24.11.2011, 20:36 | Ziņa # 1234
Kā ta nesanāk? :D Bieži laižos ar laivu tur, šo to noķeru ar, černis sākās tad, kad ir zaceps un laiva nesās pa krācēm lejā. :D Un doma jau bija arī kautkādu enkuru uzčinīt. Nav jau tur tik vienkārši ar krasta staigāšanu, traki aizauguši un es neesmu pieredzējis forelists. Vēl var mēģināt ar brienamajiem zābakiem(līdz krūtīm) iet. Varbūt tā pat būs vienkāršāk, nebūs jāmeklē kas atbrauc pakaļ.

vieplisDatums: Ceturtdiena, 24.11.2011, 20:48 | Ziņa # 1235
Forelists
Komentāri: 309
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Piekrītu Bārdam. Cope laivojot tāda māžošanās vien ir. Bet, ja gribās tikai šo to, kā pats saki, noķert, tad ir oki. :)

HuseensDatums: Ceturtdiena, 24.11.2011, 20:55 | Ziņa # 1236
Ganjau kādreiz es arī būšu makšķernieks! :D

vieplisDatums: Ceturtdiena, 24.11.2011, 20:57 | Ziņa # 1237
Forelists
Bet vispār tas ir stilīgi - laivot novembra beigās. Kad vēl tā sanāks? ;)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 24.11.2011, 20:59 | Ziņa # 1238
Huseen, katru darbu dari līdz galam. Bet atsevišķi. Laivu braucienu lejup pa straumi - ok, super sajūtas. Cope ar meklēšanu un vērošanu, pilnīgi kas cits, bet super vienalga. Vērošana un iepazīšana - ļoti super. Ej klusu, ieklausies dabas rāmajā tecējumā, skaties kas un kā, kādas zivtiņas barojas (un ar ko), kādi putniņi ko dara. Kā viss notiekās. Satiksi maliķi, iešauj feisā, uzreiz tāda laba sajūta, ej tālāk, vēro...nu tā apmēram:))))

BorodaDatums: Ceturtdiena, 24.11.2011, 21:02 | Ziņa # 1239
Nu jā, Viepļa kungs, laist uz leju pie super zema līmeņa november beigās tas ir kruta.:))))

vieplisDatums: Ceturtdiena, 24.11.2011, 21:04 | Ziņa # 1240
Forelists
Quote (Boroda)
Satiksi maliķi, iešauj feisā, uzreiz tāda laba sajūta, ej tālāk, vēro...nu tā apmēram:))))

... un laiku pa laikam pamet skatu pār plecu atpakaļ.

HuseensDatums: Ceturtdiena, 24.11.2011, 21:15 | Ziņa # 1241
Par vērošanu - piekrītu. Īpaši vasarā, dienas karstumā, kad sapali ganās. UHH! Varu pus dienu nosēdēt un skatīties, kā sapali peldās un lasa barību pa ūdens virsmu. Bet, kad aizskrienu pēc makšķeres pludināt nekas parasti nesanāk - pinās, nevar iemest, zacepi, utt. , bet tāpat man patīk un man ir vienalga, ka loms ir nulle parasti. Vēl, kad mēdzu brist pa upi, kad sapals nopeld gar kājām vienkārši sastingstu, lai tik varētu ilgāk pavērot Vēl kad tētis izstāstīja kā Ogrē bijis agrāk pirms bebru invāzijas. Bijuši aizauguši krasti tā, ka nav bijis reāli nekur iemest makšķeri, bet esot bijuši tiešām lieli sapali, jo šiem bij kur paslēpties! Tā būtu mana sapņu upe laikam. Neviena cita zivs man sirdij nav tik tik tuva kā sapals. plaude Bet nekas jau labs tur vairs nevar būt, ja dzirdu no tēta, ka vīrs izvilcis 16! sapalus uz puskilo un protams visus patur! Vienīgi dzirdēju, ka vasarā esot redzēts, ka inspektori izbraukuši un visu upi pārbaudījuši no tīkliem. Ceru jau, ka licencētā makšķerēšana tur kautko uz labo pusi savedīs.
ehh, par vasaru atcerējos. :D

paganels(pp)Datums: Piektdiena, 25.11.2011, 00:42 | Ziņa # 1242
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Nesaceries,daži labi inspektoriņi paši ar maluzvejniecību nodarbojas.lai grūž ko grūzdami iekšā,tai upei ir kapec.

esmu tur,kur neķeras:).

paganels(pp)Datums: Piektdiena, 25.11.2011, 00:48 | Ziņa # 1243
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Huseens,no kuras puses esi?

esmu tur,kur neķeras:).

HuseensDatums: Piektdiena, 25.11.2011, 00:53 | Ziņa # 1244
Dzīvojos pa Ogri, bet Madlienā dzīvo tētis(Ikaliņi, māja blakus Galiņiem). Mans darbības lauks Vērenes tilts-Skrīveru šosejas tilts, nekur citur nedodos. Zinu, ka tu tur ar kkur šeptējies laikam. Nezini kas karjerās notiek ar zivīm - sporta pēc? No turienes zivis gan es neuzdrošinātos ēst. :D

parcopiDatums: Piektdiena, 25.11.2011, 00:56 | Ziņa # 1245
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Huseen - ja gribi laisties pa upi, tad laidies :) Galvenais, lai pašam pilns ar labam emocijām. Uz rudeni neko īpašu ieteikt nevar, vien tas, ka zivis vairāk jau pa dziļumiem dzīvojās. :)
Sapals skaista zivs, ticu, ka kādam tā liekas arī skaistākā. Teiksim Tev ;)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv