Tas spīdīgais mani mulsina..., tagad pirms lietošanas pārtikā visa paika tiks vispirms novērtēta nakts melnumā..:))) Vispār jau to foto vajadzēja arī ielikt kaut kādos ziņu portālos. :)))
Vispār jau to foto vajadzēja arī ielikt kaut kādos ziņu portālos
Ieliku pie ziņām. Nav jau nekāds tvnets, bet tomēr vismaz daži cilvēki ieskatīsies
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ilgi domāju, vai rakstīt šito, bet tomēr nevaru nociesties Mums te laba makšķernieku kompānija sanāk - aģents 007, Jonny Bravo, Zorro....tagad arī Šreks....vēl tikai runci zābakos un betmenu un var salidojumu taisīt kinostudijā Atvainojos, nevienu negribu aizskart, bet kaut kā smieklīgi
Zivnieks Ar pārdevējām ir jārunā.Šamās nogriezīs&izgriezīs gabaliņu no tev interesējošā spožā,ja "mācēsi" sarunāt! Mēs vakar Jelgavas Maximā palūdzām pārdevēju nošķērēt spožajam astes galu.Zini,šamā to izdarija labprāt!
urmaas es mēģināju ilgi bet šamā saka, ka uz akciju kasē ir speciāli izveidots kods - svaigs lasis, ķidāts, ar galvu - 2.59 lvl iekš kg un ja es aiziešu tikai ar viduci, tad tas būs kā steiks, kas jau ir 6 LVL iekš kg
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
tas kas spīdēja bija āda un uz tās esošās gļotas. jeb precīzāk - laikam tikai tās gļotas, kas uz ādas. iespējams, ka pati gaļa nespīd. taču tumsā spīd arī prauli (trūdoša malka). esmu redzējis, ka spīd arī zivju asakas kaķa šķīvī laukos, tik neatceros vairs vai tās bija jūras zivis, jeb ezera. iespējams, ka tas nav nekas neparasts un kaitīgs. tas jāprasa speciālistiem - ihtiologiem.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!