[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
ZivinensDatums: Otrdiena, 15.11.2011, 17:42 | Ziņa # 1156
Rūdīts copmanis
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1073
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Es Aigar par Tevi ar lūkošu ko noķert. :) Manā pusē jau ilgi spiningu vicināt nevarēs,pēc pāris nedēļām būtu jābūt ziemai,varbūt...

parcopiDatums: Otrdiena, 15.11.2011, 17:56 | Ziņa # 1157
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Māri - sarunāts! ja Bet ne mazāku par 5kg manā vietā :D

Cerams kādu pumpaino par mani arī izvilks plaude

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivinensDatums: Otrdiena, 15.11.2011, 18:03 | Ziņa # 1158
Rūdīts copmanis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Pumpainu nesolu,lāsumainu gan.Ja noķeršu 5 kg. tad iesniegšu konkursā kā tavējo :D Tāda doma šogad pirmo reiz foķi ar uz copi paņemt,ja lāga neķersies vismaz ledu iebildēšu :D

parcopiDatums: Otrdiena, 15.11.2011, 20:11 | Ziņa # 1159
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Ok, sarunāts. Tad es novinnēšu konkursu :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

lauveneDatums: Otrdiena, 15.11.2011, 20:24 | Ziņa # 1160
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 45
Reputācija: 0
Ne kā nebija,vēl ir laiks un konkursā vinnēšu ES,,, taada

KĀ MĀKU==TĀ METU

ZivinensDatums: Otrdiena, 15.11.2011, 20:24 | Ziņa # 1161
Rūdīts copmanis
Man nav žēl :) Pavasari konkursā ieliku smukas Peipa raudas,bet Eduks pieprasija man diskābeli,tjipa importnajas nederot,bet pasaulē tak notiek globalizācija :D

parcopiDatums: Otrdiena, 15.11.2011, 20:37 | Ziņa # 1162
Multimakšķernieks
Quote (Zivinens)
Pavasari konkursā ieliku smukas Peipa raudas,bet Eduks pieprasija man diskābeli,tjipa importnajas nederot

Es jau šito biju aizmirsis nirga

AnatolijsDatums: Otrdiena, 15.11.2011, 22:05 | Ziņa # 1163
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Kau kā vasara baigi ātri pagāja raud

Za ribalku!

kreisaisDatums: Otrdiena, 15.11.2011, 22:23 | Ziņa # 1164
Videomāns
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Zivinens, ceru, ka noķersi beidzot šosezon to 5kg. Tikai nepiesaki kādu ārzemnieci :D

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

kreisaisDatums: Otrdiena, 15.11.2011, 22:24 | Ziņa # 1165
Videomāns
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Anatolijs, ij nerunā :(
Ziemas cope un pati ziema arī ir forša, bet tomēr vasara ir un paliek vasara!

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

ZivinensDatums: Otrdiena, 15.11.2011, 23:47 | Ziņa # 1166
Rūdīts copmanis
Nu i dilemma,ja noķeršu un atzīšos ka zivs no cita novada ar skaitīsies kā ārzemniece :D Pašam smiekli nenāk jo jau ap 17.30 zvaniju onkam un šamējais teica ka sākot uzvizēt ledus,man aiz loga -3.5 tātad tur ap -5.Bet nu tamdēļ jau es neatlikšu copes braucienu,tik jācer ka tālāk par 100-150 metriem nebūs no malas aizsalis,provēšu izlausties,ja nē tad būs kā onka teica kad zvaniju,ar bļitku gribi ķert :)

ZivinensDatums: Otrdiena, 15.11.2011, 23:51 | Ziņa # 1167
Rūdīts copmanis
Ziemas cope ar ir ekselenta,nevajag ne laivu, ne enkuru un lielākā daļa paziņu ziemā noķer vairāk kā vasarā :)

martiDatums: Trešdiena, 16.11.2011, 10:57 | Ziņa # 1168
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
man te kolēģis bija iegādājies maksimā foreli.
sadalīja, sagatavoja un atgriezumus kaķītim šķīvītī.
kaķīts no treknās zivs ātri piesita kuņģi un šis tas palika pāri šķīvītī.
naktī saimnieks iet uz wc, skatās - no virtuves nāk savāda gaisma.
ieiet virtuvē un tur viss diezgan labi izgaismots.
tika veikts foto:

nekāda foto pēcapstrāde nav veikta.
pamēģiniet paši. it kā jau fosfors ķermenim vajadzīgs, tik ka nav pa daudz :)
varu iedomāties kā izskatās noliktavā - saldētavā kur šie ir daudz.
Pielikumi: 4466172.jpg (45.9 Kb)

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

Ziņojumu laboja marti - Trešdiena, 16.11.2011, 10:59

copmanis78Datums: Trešdiena, 16.11.2011, 11:04 | Ziņa # 1169
Copmanis-ziņnesis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2574
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Cik es saprotu,tad tie ir zivs pārpalikumi,kas tur spīd.

ZivnieksDatums: Trešdiena, 16.11.2011, 11:40 | Ziņa # 1170
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
afigetj.....nez ko ta šamām tur stumj māgās....vakar biju rimi un ar vienu aci lūkojos laša virzienā, bet tā kā pārdevēja nebija ar mieru nogriezt vienu luņķi, bet par akcijas cenu pārdodoties tikai pus lasis, tad nenopirku...laikam labi, ka tā :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv