Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pumpainu nesolu,lāsumainu gan.Ja noķeršu 5 kg. tad iesniegšu konkursā kā tavējo Tāda doma šogad pirmo reiz foķi ar uz copi paņemt,ja lāga neķersies vismaz ledu iebildēšu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man nav žēl Pavasari konkursā ieliku smukas Peipa raudas,bet Eduks pieprasija man diskābeli,tjipa importnajas nederot,bet pasaulē tak notiek globalizācija
Pavasari konkursā ieliku smukas Peipa raudas,bet Eduks pieprasija man diskābeli,tjipa importnajas nederot
Es jau šito biju aizmirsis
Nu i dilemma,ja noķeršu un atzīšos ka zivs no cita novada ar skaitīsies kā ārzemniece Pašam smiekli nenāk jo jau ap 17.30 zvaniju onkam un šamējais teica ka sākot uzvizēt ledus,man aiz loga -3.5 tātad tur ap -5.Bet nu tamdēļ jau es neatlikšu copes braucienu,tik jācer ka tālāk par 100-150 metriem nebūs no malas aizsalis,provēšu izlausties,ja nē tad būs kā onka teica kad zvaniju,ar bļitku gribi ķert
man te kolēģis bija iegādājies maksimā foreli. sadalīja, sagatavoja un atgriezumus kaķītim šķīvītī. kaķīts no treknās zivs ātri piesita kuņģi un šis tas palika pāri šķīvītī. naktī saimnieks iet uz wc, skatās - no virtuves nāk savāda gaisma. ieiet virtuvē un tur viss diezgan labi izgaismots. tika veikts foto:
nekāda foto pēcapstrāde nav veikta. pamēģiniet paši. it kā jau fosfors ķermenim vajadzīgs, tik ka nav pa daudz varu iedomāties kā izskatās noliktavā - saldētavā kur šie ir daudz.
afigetj.....nez ko ta šamām tur stumj māgās....vakar biju rimi un ar vienu aci lūkojos laša virzienā, bet tā kā pārdevēja nebija ar mieru nogriezt vienu luņķi, bet par akcijas cenu pārdodoties tikai pus lasis, tad nenopirku...laikam labi, ka tā
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!