Chau viepli Vēl tik ūdentiņu kādu metru klāt,tad būtu foršāk:) Gaujā ar šur tur izskatās kā ekskavators iebraucis -balti oļi:))shamie laikam mazajās upelēs īpaši nelien ,tad pa Gauju taisa dipadu
mjā...tas varētu būt interesants piedzīvojums viepli, bet man naff bleķu, toreiz minēji, ka ir kāds vīriņš kas pārdod par 10 gab iepakojumā, ja gadienā taisies veikt sev iepirkumu, tad paķer priekš manis ar ko nebūt
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
4.5 ls gabalā...Tu ko???? tajā visā pasākumā galvenais vai ta nav tas, ka šamais klaudzinās pa grunti un taisa blīkšķi? a blīkšķi tak var taisīt arī ar ko nebūt lētāku bleķa gabalu pa 4.5 ls, it sevišķi kādus 10 gab man būtu žēl iestādīt
pretīga??? kā cops var būt pretīgs ja vēl ir cerība, ka kāds(a) parausta kātu, tad vispār... un man būtu ļoti žēl izretināt Tavu kasti savu kasti es izretināju div gad atpaļ pie Rīgas Hesa, tamdēļ uzpildīt nebūtu nekāda vaina
Pirms copes nolīgstiet par krājumu ciparu,ka nesanāk kā man kad čoms manu mānekļu kasti nogremdēja,alus kaste un pāris 40 apgriezienu drinki sāpi neremdināja nemaz
Rīt laidīšu zobainās patramdīt,izbrīvējos no darba,no rītpuses gan izskatās ka labs mīnusiņš būs,jau tagad pie loga 0 grādi.Jācer ka ledlauzis nebūs jātēlo,ezers nav liels Sarunāju gan vietējo onku ka varēšu kazanku izīrēt,ar to jau var bišku mierīgāk ledu pie malas uzlauzt.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)