Sorry, ka šodien nevienam neatbildēju, kas zvanīja. Telefons bija palicies mājās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pēc vakardienas foreļošanas un noberztajām ķermeņa daļām, šorīt mīšanās ar velo uz centru nebija patīkama
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es ar rīt uz cop, esmu izbadējies pēc zivēēēm....... + prieciņš būs iemeģināt jauno kātu,spoli,vizuli, īsāk sakot ātrāk plkst. 6:00 arlabvakar un ne asak!
ak jā..un atvaļinājums arī sākās bet man gan liekas, ka būs trakāk kā iet uz darbu - no rīta uz copi meklēt točkas, aber pēc tam smags, jo smags darbs mājās
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Šodien sagribējās pa Rīgu pavizināties, aizvizinājos nejauši līdz Spicei, tiku pie kepona ar nadziņu (sen jaunu gribēju), un tiku pie fīdera jauna (100gr). Tas derēs i upei i jūrai. A, vēl + pakaļējies ritenis tika pie dubļinieka. Vairāk nebūs netīrā svītra uz muguras. Vispār daudz ar ričuku pa Rīgu braukāt ir dārgi.
Pabiju divas dienas Ērgļos un Ērgļu apkārtnē. Nebiju copēt, kaut Ogri un vēl vienu upīti aplūkoju ar interesi. Bet daba gan tur smuka un jūtama rudens tuvošanās!
Pabiju divas dienas Ērgļos un Ērgļu apkārtnē. Nebiju copēt, kaut Ogri un vēl vienu upīti aplūkoju ar interesi. Bet daba gan tur smuka un jūtama rudens tuvošanās! :)