Varu saderēt uz sava, stroikā atrastā indiešu špininga apakšējo posmu, ka garša arī tagad ir laba.
Quote (J0nis)
Vai palika arī vēl kam 20 dienas gatavoties ?
Palika. Bet tpats aizgāju pie Chominja rumu ar kolu dzert
Quote (marti)
man liekas, ka vienai personai varētu pilnīgi pietikt arī ar tām salietajām glāzēm
Nē, biku tik uzsita tādu mazu reibuma vilnīti un viss
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šorīt jauki izgulējos un izdomāju nedaudz ričuku pamīt. Vispirms metu apļus savā rajonā, pēctam izdomāju Vecrīgu apmeklēt. Tur ļaužu pilns, pabraukt neiespējami. Izlauzos līdz krastmalai. O, jānomēģina jaunais krastmalas veloceliņš. Nu normāli. Tās sarkanās flīzes ieliktas bet apļām maliņām, taisnas, braukt ciešami. Tiku līdz saleniekam, atcerējos par fīderčempionātu Lucavsalā. Laidu pāri tiltam un Lucavene klāt. Tad gar krastu līdz sacīkšu vietai. Kādu pusstundu pavēroju kā kādi 20 veči strādā, uzmanība galvenokārt NG. Viss jau skaisti, bet šiem vīķes neiet ieskaitē... Bet nu manīju, ka kāds pa kādam bonusiņam līdz 200gr izvelk. Nez kas šiem pa pavadām, jo viss kas lielāks vai ap 100gr tiek uzmanīgi ievilkts sečokā. Meistari. Visādas aromatizatorpudelītes, motilīši, nu visa kā pietiek... + kādi 4-5 rezerves kātiņi... Nez, ja es sadomātu piedalīties.... laikam paliktu uz apaļas nulles.
Boroda, nav man pieredze par pludiņu vai fīdera sačiem, bet kopumā - piedalīšanās sacensībās dod papildus aderalīnu, jaunas zināšanas un liek nepārtraukti funktierēt ko un kā darīt tā, lai dabūtu labāku rezultātu. Ir interesanti! Un teikšu kā ir - nekad (varbūt, kad biju pavisam sīks) tā nepriecājos par 50 vai 51 cm līdaciņām kā sacensībās :D! ar tīkliņu gan jau ņem, lai to bonusu nepazaudētu. Ikdienas copē sačoku es arī praktiski neizmantoju, bet sacensībās gan knapmēriņus, gan asarus ņemu ar tīkliņu...
bet sacensībās gan knapmēriņus, gan asarus ņemu ar tīkliņu...
Tā nu tas ir gan, jo negribas tos izšķirošos 20g pazaudēt. Es te vienlaik pavasarī biju pasācis pat līdz 2kg līņus bez sečoka izvilkt. Nu kāds jau pazuda, bet tad likās normāli. :))
šodien uz viestura prospekta pie maksimas pārbraucu kaut kam, kas bija neredzams un grabēdams pārdūra man riepu to secināju pie rimi. veikli darbojos ar pumpi un par laimi paspēju piecas minūtes pirms septiņiem, kad servisam ir darba dienas beigas, tikt uzreiz bez rindas pie pastalas salāpīšanas un vēl ar skatu uz mīlgrāvja kanālu! vēroju kā viens ar pūsli zem balstiem veikli velk uztveramajā smukus ašukus. viens pat vilka pāri pus kilogramam. un te skatos: aiz stūra parādās indīgi zaļa krāsojuma laiva ar baltām malām un interjeru. tajā braši stāv kājās pats kapteinis baltā cepurē un baltās biksās. lēni pārbrauc otrā krastā, norīko līdzbraucēju pie duļļiem, sniedz īso kursu, piepilda bunduli ar svaigu ūdeni, sariktējās, aizpīpā, palaiž kuplu dūmu un... tajā brīdī atskan baigais blīkšķis. riepa gatava! šesķ lat i aleluja. laižu mājā iemalkot tērvetnieku no rimi akcijas: pērc trīs un maksā lētāk. nez kā kapteinim šovakar būs gājis.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
vakar nebija diez ko spīzdīgi ielaidos jau ap 3iem, iesākumā pa sarkandaugavu turpināju piesist roku MJ, tīri veiksmīgi virs 40 ašukiem saķērās visi no 100 - 250 gramiem, visi peld tālāk...kad uzgāju točku un piemeklējot pareizo vadīkli, tad bija katrā metienā...gumiņi gan arī gana cieta tad aizbraucu pakaļ čomam, aizlaidām iesmelt maili - kā jau te Marti izrunājās un tad pakaļ zandartiem, kur iepriekš viss ir bijis pa skaisto, vakar diez ko skaisti nebija...pilla pakaļa zemmēriem, kas interesanti, jo iepriekšējās reizes tur nebija neviena beigās vienu mēru izmāniju gan un pāris skaistuļi pakāsās, bet tas arī viss...zemmēri gan bija dakuja i vēl drusku...bet vismaz ar MJ sportiņš bija feins
Zivniekam šodien fortūna pareizo vaigu pagriezusi ezerā. Ir gan smuka līdaka, gan zandarts, gan asaris virs kilo un vēl daudz kas cits, par ko runāt nav brīv
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Izblieza korķus dēļ ledusskapi, nočekoju, aizmugurē melna apaļa detaļa ritīgi karsta, laikam tas kas atbild par saldēšanu. Ir bijusi kādam darīšana, remontēt, vai pirkt jaunu ?
mana līdzšinējā pieredze ar ledusskapjiem rāda to, ka ja ir garantija, vari priecāties - tiksi pie jauna ja garantijas vairs nav, tad remonts var sanākt dārgāks par jaunu skapi
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Tur neko pats neiztīrīsi.Pie tam vēl uzliekot atpakaļ vajadzēs uzpildīt.Tā kā ved vien pie meistariem. Ja tev viņš kādu laiku nostāvējis, tad varbūt ka tur pat nekā iekšā nav.Uz sauso viņš protams ķīlēs utt.Varbū pietiks tikai ar uzpildīšanu.