Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Fīdera kātu Shakespeare Match 3 XT 12ft. prieks Nu baigi elegenti
Izskatās tiešām labs. Kaut gan salīdzinot ar manu stiklašķiedras Salmo, gandrīz jebkurš ir labs Lai labi kalpo un gādā patīkamus brīžus
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kājas jau niez un rokas ciājas, bet vēl jāpagaida. Par pašu kātu - nu baigi smalks, viegls unviss sapakots tā, ka nekas līdzi nav vajadzīgs - tikai spole
šodien centrā pārvietoties ar auto bija riktīgs murgs. vanšu tilts vispār iespārdīja rītā braukšu ar līkumu tam visam. beidzot pashpinierēt, paķert vēžus, pagulēt teltī un iedzert alu
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Čau visiem! es atkal Te parādos, nebij laiks copēt Lv tapē neko nerakstīju, gonkas tik
Sanāca vakar atklāt Lv copes sezonu Noķēru zandartu netīšām, 1,46
Atceros ka te bija recepte par marinētu zandartu, ko viens te ieteica citiem, bilde vēl bij ar stikla puslitra burciņām! marinēts zandarts, ko pēc tam uz maizes liek un ēd, atceros tik ka sīkos gabaliņos sagriezts bij, bet sastāvdaļas un pagatavošanu neatceros
Nevaru arī atrast!
var kāds atgādināt to recepti?
Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :) Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)
Par marinētu burkās nezinu, bet es regulāri taisu Buma gaumē un man dikti patīk!
Sastāvdaļas:
Svaigs zandarts Auksts ūdens - 250 gr Sāls - 2.5 ēd.k. Cukurs - 2.5 ēd.k. 9% etiķis - 1.ēd.k. Vidēji sagriezti sīpoli - 2gb
Pagatavošana:
Zandarta filejas sagriež plānās sloknītēs (gluži kā lasi, kas paredzēts likšanai uz maizītēm), tālāk sagriež ripiņās sīpolus un tos pārklāj starp/pāris zivs gabaliņiem, tad to visu pārlej ar marinādi .Ja marināde pietrūkst atkārto tādās pašās proporcijās Ledusskapī iekšā uz 5-8 stundām, pēc tam izņem ārā zem auksta ūdens visu marinādi noskalo nost un visu pārlej ar eļļu/to dara ar olīveļļu. Es gan nekādu eļļu klāt nelieku, tāpat baigi labais sanāk uz maizēm! Un parasti taisu visu vienā traukā, sākumā sagriežu zandartu, tad sīpolus, tad virsū beru sāli un cukuru, tad etiķi un arī ūdeni, tad visu samaisu un lieku ledusskapī. Neiespringstu uz atsevišķu marinādes taisīšanu, lai varētu pārliet zandartu un sīpolu kārtošanu
Proves noņemšana. Smarža un krāsa ir ok, bet jāgatavojas vēl 20dienas