[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Ceturtdiena, 25.07.2013, 21:12 | Ziņa # 7006
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Iegādājos beidzot kādu laiku kāroto Atlantu dance ja

Baigi labā lieta, kad kaut ko vajag atrast, teiksim kādu foreļupīti chukle
Pielikumi: 7799578.jpg (84.2 Kb)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
martiDatums: Ceturtdiena, 25.07.2013, 21:12 | Ziņa # 7007
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Iesācējs,
Pat man sagribējās pafīderēt :)


Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
 
parcopiDatums: Ceturtdiena, 25.07.2013, 21:42 | Ziņa # 7008
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (Iesācejs)
Fīdera kātu Shakespeare Match 3 XT 12ft. prieks
Nu baigi elegenti

Izskatās tiešām labs. Kaut gan salīdzinot ar manu stiklašķiedras Salmo, gandrīz jebkurš ir labs :D
Lai labi kalpo un gādā patīkamus brīžus ;)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
IesācejsDatums: Ceturtdiena, 25.07.2013, 21:43 | Ziņa # 7009
VIP fīderists
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 200
Reputācija: 17
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Quote (Boroda)
Iesācejs,
Izskatās skaisti un daudzsološi!


Kājas jau niez un rokas ciājas, bet vēl jāpagaida.
Par pašu kātu - nu baigi smalks, viegls unviss sapakots tā, ka nekas līdzi nav vajadzīgs - tikai spole :)


Apgūstu makšķerēšanas tehnikas priekam
 
martiDatums: Ceturtdiena, 25.07.2013, 22:22 | Ziņa # 7010
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
šodien centrā pārvietoties ar auto bija riktīgs murgs. vanšu tilts vispār iespārdīja :)
rītā braukšu ar līkumu tam visam.
beidzot pashpinierēt, paķert vēžus, pagulēt teltī un iedzert alu alus


Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
 
copmanis78Datums: Ceturtdiena, 25.07.2013, 22:51 | Ziņa # 7011
Copmanis-ziņnesis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2574
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Šovakar pēc šances biju aizlaidis uz mežu pacopēt,ķērās labi . alus

Pielikumi: 9564542.jpg (82.5 Kb)
 
parcopiDatums: Piektdiena, 26.07.2013, 15:01 | Ziņa # 7012
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pēc 40dienām būs baigi labā manta! ja
No kreisās:
3L burkās - Avenes, Mellenes, Ķirši, Jāņogas, Upenes
2L burkās - Ērkšķogas, Upeņu-Jāņogu asorti(upenes vairākumā).
Pēc 40dienām varēs
Pielikumi: 7938261.jpg (44.3 Kb)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
martiDatums: Piektdiena, 26.07.2013, 16:49 | Ziņa # 7013
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
nu ti dajoš! hello


Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
 
BebrsDatums: Svētdiena, 28.07.2013, 20:55 | Ziņa # 7014
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba


Nav bildes- nav zives :D
 
urmaasDatums: Svētdiena, 28.07.2013, 20:57 | Ziņa # 7015
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Pēc 40dienām būs baigi labā manta!
No kreisās:
3L burkās - Avenes, Mellenes, Ķirši, Jāņogas, Upenes
2L burkās - Ērkšķogas, Upeņu-Jāņogu asorti(upenes vairākumā).
Pēc 40dienām varēs

Tev vienam tākā nebūs par daudz? svilpo


Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)
 
TukliitisDatums: Pirmdiena, 29.07.2013, 23:23 | Ziņa # 7016
Galdnieks
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 241
Reputācija: 6
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Čau visiem! es atkal Te parādos, nebij laiks copēt Lv tapē neko nerakstīju, gonkas tik :D

Sanāca vakar atklāt Lv copes sezonu :)
Noķēru zandartu netīšām, 1,46

Atceros ka te bija recepte par marinētu zandartu, ko viens te ieteica citiem, bilde vēl bij ar stikla puslitra burciņām!
marinēts zandarts, ko pēc tam uz maizes liek un ēd, atceros tik ka sīkos gabaliņos sagriezts bij, bet sastāvdaļas un pagatavošanu neatceros

Nevaru arī atrast!

var kāds atgādināt to recepti? :)


Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators
Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :)
Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)
 
parcopiDatums: Otrdiena, 30.07.2013, 02:30 | Ziņa # 7017
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Par marinētu burkās nezinu, bet es regulāri taisu Buma gaumē un man dikti patīk! ja

Sastāvdaļas:

Svaigs zandarts
Auksts ūdens - 250 gr
Sāls - 2.5 ēd.k.
Cukurs - 2.5 ēd.k.
9% etiķis - 1.ēd.k.
Vidēji sagriezti sīpoli - 2gb

Pagatavošana:

Zandarta filejas sagriež plānās sloknītēs (gluži kā lasi, kas paredzēts likšanai uz maizītēm), tālāk sagriež ripiņās sīpolus un tos pārklāj starp/pāris zivs gabaliņiem, tad to visu pārlej ar marinādi .Ja marināde pietrūkst atkārto tādās pašās proporcijās Ledusskapī iekšā uz 5-8 stundām, pēc tam izņem ārā zem auksta ūdens visu marinādi noskalo nost un visu pārlej ar eļļu/to dara ar olīveļļu.
Es gan nekādu eļļu klāt nelieku, tāpat baigi labais sanāk uz maizēm! ja
Un parasti taisu visu vienā traukā, sākumā sagriežu zandartu, tad sīpolus, tad virsū beru sāli un cukuru, tad etiķi un arī ūdeni, tad visu samaisu un lieku ledusskapī. Neiespringstu uz atsevišķu marinādes taisīšanu, lai varētu pārliet zandartu un sīpolu kārtošanu :D


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
parcopiDatums: Trešdiena, 14.08.2013, 20:12 | Ziņa # 7018
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Proves noņemšana. Smarža un krāsa ir ok, bet jāgatavojas vēl 20dienas drunk


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
BorodaDatums: Trešdiena, 14.08.2013, 21:14 | Ziņa # 7019
Grupa: Dzēstās
Quote (parcopi)
Proves noņemšana. Smarža un krāsa ir ok, bet jāgatavojas vēl 20dienas

Varu saderēt uz sava, stroikā atrastā indiešu špininga apakšējo posmu, ka garša arī tagad ir laba. :D
 
J0nisDatums: Ceturtdiena, 15.08.2013, 07:37 | Ziņa # 7020
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Vidējai glāzei man patīk krāsa vislabāk :) Un kā beidzās proves noņemšana ??? alus Vai palika arī vēl kam 20 dienas gatavoties ? :D


Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
 
Meklēšana:


Copyright Parcopi.lv © 2009



Epasts: parcopi@parcopi.lv