parakņājos pa mantu kasti - viss kaut kas atradās. Tātad iepriekš sludinātai ziemas kastei nāk vesela čupa komplektā - vecas, bet ejošas spoles, visādi spīguļi spoļu rezerves daļas - kasetes , kāds pluds utt. Viss pa to pašu naudiņu. Varu arī kādu lietotu kātu piemest. Pēc izvēles - karpinieku, vai bolonēzi.
J0nis veic tikai pierakstus par copes vietām kur pabūts un loma daudzumu ja tāds ir Jo vietas tik daudz ka visas nevar atcerēties kur būts.Tākā ar labu atmiņu nevaru lielīties tad pašķirstot iepriekšējā gada kalendārus vismaz iesitas kāda vieta acīs kura galīgi izgājusi bij no galvas un ja vēl pierakstīts ka ir bijis kāds nopietns loms ,tad vismaz nevajaga lauzīt galvu uz kurieni doties lai pamēģinātu velreiz laimi Par vēju,nokrišņiem,neko nerakstu uzskatu to par lieku ,ja zivs ņemmāt gribēs viņa ņemmās gan pie lietus gan saules. Vienīgais ko šad tad paskatos- spiedienu jo tad pie necopes ir uz kā uzvelt vainu Vot tādi man tie pieraksti :D
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Kaut kā nemākulīgi lekā tie laši! Tikai vienu redzēju pārlecam!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Aigar. Un ko tad tu vēlējies? Visi normāli veči, vai nu šeptē, vai copē. Pietam laiciņš šodien bij primā
Tāpēc jau nobrīnījos, ka neskaitot mani(es darbā), vēl 55 nereģistrēti lietotāji aplūkoja lapu
šodien pēc gandrīz mēneša pārtraukuma paņēmu rokās spiņķi. bet tik pat ātri noliku atpakaļ karjerā kur gribēju nodzīt smeķi nesen bija sūknētas smiltis. ūdens kā dubļi - 3cm redzamība. tagad laikam tikai uz butēm valsts dzimšanas dienā.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!