[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
ZivinensDatums: Sestdiena, 24.09.2011, 15:12 | Ziņa # 646
Rūdīts copmanis
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1073
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Te takš pļāpātava :D Visas Tevis nosauktās tēmas ir aktuālas :D

ljubitexDatums: Sestdiena, 24.09.2011, 19:12 | Ziņa # 647
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Pasakiet man kāds,kur palasīt jaunākos makšķerēšanas noteikumus?

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

jutrixDatums: Sestdiena, 24.09.2011, 20:21 | Ziņa # 648
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
šite var http://www.copeslapa.lv/noteikum.htm
tik nezinu vai tie ir jaunākie, a tā uzsit google dusma

The most dangerous animal in Japan is ninja

parcopiDatums: Svētdiena, 25.09.2011, 19:14 | Ziņa # 649
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14139
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (ljubitex)
Pasakiet man kāds,kur palasīt jaunākos makšķerēšanas noteikumus?

Kreisajā Meņjū ir speciāla sadaļa noteikumiem. Cik zinu, tad jaunākus pašlaik neesmu manījis ;)
Te links - http://parcopi.lv/index/0-2

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Svētdiena, 25.09.2011, 19:29 | Ziņa # 650
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Man šitās brīvdienas sanāca bez copes, bet foršas un aktīvas! ja
Aizmināmies ar riteņiem ar Chominju uz Kalnciemu, sanāca 55km uz vienu galu. Tad iekūrām pirti, sacepām gaļu un atverām veco indiāni :D
Es tādu neatceros, tie vēl no pirms Merkuru laikiem :D

Šodien atkal bijām nedaudz pasēņot, tad skaldījām malku, tad noslēdzu peldsezonu piemājas dīķī un mināmies atpakaļ. Pa ceļam iebraucām ložmetējkalnā. Tagad jūtos patīkami noguris un pelnīti varu izdzertt vienu aukstu aliņu - fiziskās aktivitātes šitajās brīvdienās bija pietiekami :)

Pielikumi: 4171961.jpg (120.0 Kb) · 3044902.jpg (149.0 Kb) · 7411524.jpg (181.4 Kb) · 0262677.jpg (77.0 Kb) · 4646851.jpg (78.6 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Svētdiena, 25.09.2011, 19:30 | Ziņa # 651
Multimakšķernieks

Pielikumi: 2120979.jpg (67.7 Kb) · 1366146.jpg (125.8 Kb) · 6534549.jpg (98.0 Kb) · 3069539.jpg (186.8 Kb)

J0nisDatums: Svētdiena, 25.09.2011, 21:13 | Ziņa # 652
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Mālači ,laba atpūta !!! ja

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

jutrixDatums: Pirmdiena, 26.09.2011, 13:27 | Ziņa # 653
Jokplēsis
Indiāņa gan tā bik pa daudz nene
bet tā kopumā forši ja

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 26.09.2011, 13:35 | Ziņa # 654
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Aigar
iedomājies skatu - esi torņa spicē, raugies apkārt mākoņos, mazliet aizmirsties, paveries lejup...a tur viens iekš glamūrīga treniņtērpa svilpodams uzrāpjas Tavā ritenī un mierīgu garu dodas projām???? :D prieks

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

jutrixDatums: Pirmdiena, 26.09.2011, 13:44 | Ziņa # 655
Jokplēsis
Quote (Zivnieks)
.a tur viens iekš glamūrīga treniņtērpa svilpodams uzrāpjas Tavā ritenī un mierīgu garu dodas projām????

ha ha, sasmīdināji :D prieks

martiDatums: Pirmdiena, 26.09.2011, 14:48 | Ziņa # 656
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
nē! nevis glamūrīgā treniņtērpā, bet vecais indiānis!

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

ljubitexDatums: Pirmdiena, 26.09.2011, 20:13 | Ziņa # 657
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Kurš zin,vai tagad Daugavā no 1 oktobra būs aizliegts makšķerēt uz spiningu?

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

parcopiDatums: Otrdiena, 27.09.2011, 09:22 | Ziņa # 658
Multimakšķernieks
Skatoties kur gribi makšķerēt. Domāju, ka virs hesa nekādu aizliegumu nav. Pirms hesa ir licencētais posms.

parcopiDatums: Otrdiena, 27.09.2011, 09:23 | Ziņa # 659
Multimakšķernieks
It kā sola lietu, bet tūlīt ar Anatoliju dosimies Vecdaugavas virzienā :) Jutrix arī it kā gribēja, bet telefons izslēgts....

ZivnieksDatums: Otrdiena, 27.09.2011, 10:37 | Ziņa # 660
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
kāds gadienā nezin, kur varētu būt meklējami šīs firmas šūpiņi?

pirms 3 gadiem līdakas zobos atstāju savu visu laiku mīļāko vizuli un iekš LV lielajiem copes viekaliem šī firma nav pārstāvēta...varbūt kāds ir uzgājis kādā mazākā bodē?
Pielikumi: 2629198.jpg (6.7 Kb)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv