Pasakiet man kāds,kur palasīt jaunākos makšķerēšanas noteikumus?
Kreisajā Meņjū ir speciāla sadaļa noteikumiem. Cik zinu, tad jaunākus pašlaik neesmu manījis Te links - http://parcopi.lv/index/0-2
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man šitās brīvdienas sanāca bez copes, bet foršas un aktīvas! Aizmināmies ar riteņiem ar Chominju uz Kalnciemu, sanāca 55km uz vienu galu. Tad iekūrām pirti, sacepām gaļu un atverām veco indiāni Es tādu neatceros, tie vēl no pirms Merkuru laikiem
Šodien atkal bijām nedaudz pasēņot, tad skaldījām malku, tad noslēdzu peldsezonu piemājas dīķī un mināmies atpakaļ. Pa ceļam iebraucām ložmetējkalnā. Tagad jūtos patīkami noguris un pelnīti varu izdzertt vienu aukstu aliņu - fiziskās aktivitātes šitajās brīvdienās bija pietiekami
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Aigar iedomājies skatu - esi torņa spicē, raugies apkārt mākoņos, mazliet aizmirsties, paveries lejup...a tur viens iekš glamūrīga treniņtērpa svilpodams uzrāpjas Tavā ritenī un mierīgu garu dodas projām????
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Skatoties kur gribi makšķerēt. Domāju, ka virs hesa nekādu aizliegumu nav. Pirms hesa ir licencētais posms.
It kā sola lietu, bet tūlīt ar Anatoliju dosimies Vecdaugavas virzienā Jutrix arī it kā gribēja, bet telefons izslēgts....
kāds gadienā nezin, kur varētu būt meklējami šīs firmas šūpiņi? pirms 3 gadiem līdakas zobos atstāju savu visu laiku mīļāko vizuli un iekš LV lielajiem copes viekaliem šī firma nav pārstāvēta...varbūt kāds ir uzgājis kādā mazākā bodē?