zābaki jau nekrīt nost, bet augša bik noslīd uz leju vislaik.vecie, melnie nebij nekur jāstiprina, jo augša stingri turējās. mīkstie ir jāstiprina, jo nobrūk bik lejā. un daudzreiz tie 10-15 cm ir no liela svara, lai kājas nemērcētu. bet katreiz ar roku pieturēt atbildīgos momentos ar negribas.
Vajadzētu gan. Pēdējā spēlē rādīja briesmīgu sniegumu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
mļins!!! vakar izlodāju pa visām malām un pamalēm, un secināju, ka esmu kkur pakāsis penāli ar paša ķimerētām bušu sistēmām par laimi atradās soma, kurā mētājās sapirktās - rītā nāksies maukt ar tādām
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tikko no meža. Noskrēju krosiņu, apmēram 7-8km Nu jau trīs nedēļas kā esmu atsācis skriet. Pavasarī ar krosiņiem nodzinu 10kg, bet pa vasaru praktiski nebiju skrējis. Tagad nesen atsāku + jādomā ko pasākt ziemā. Trenažieru zāle man īsti neievelk, varbūt baseins? Nezinu, bet kaut kas jāizdomā - tādu riepu, kāda bija pēc pagajušās ziemas, es vairāk nevēlos Varbūt kāds staigā uz zāli spēlēt basīti vai futeni? Un varbūt ir kāda brīva vietiņa? Basītī pēdējais muļķis nebūšu, ar visu savu riepu
Ar visu sačakarēto kāju fūzi ziemā šad tad uzspēlēju vidzemes čempī 2 līgā,končiki birst ārā visu laiku,pēdējie ar nepalikām Bet nu fūzis ir traumatiskāks par basi,ir komandas kas ļoti asi spēlē kaut sods par sarkano kartiņu bija ja nemaldos 25 vai 30 ls. vainīgajam. Liela starpība futeni spēlēt draugu lokā,vai komandu starpā.
Zivinens piekrītu kādu laika sprīdi atpakaļ paspēlēju basīti dubultamatier līgā, zini...negribās vairāk...1) nav tās meistarības, 2) nepatīk tik agresīva spēle
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!