Savs kaifs jau ir sacensībās, bet man pašlaik ar propilkkiem pietiek Reālā copē neprasās sacensību gars Par pīpēšanu - visgrūtākais sāksies 5.-14.dienā Un tad vēl baigās ugunskristības ir tad, kad piekapāsies
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
ja paliks grūtāk kā tagad, tad nakuj to atmešanu mļin, tāda ģorgāšanās......un tagad vispār jāizvairās no alko, savādāk pirmais alus malks un aiziet uz bodi pēc paciņas
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Man sanāca ar trešo piegājienu atmest, bet šad tad pa retam kādu cigareti tāpat izpīpēju, kad esmu sasniedzis labu kondīciju. Bet galvenais, ka ikdienā galīgi neprasās to darīt un pat uzsit nelabumu Tomēr bija vērts pamocīties, sevišķi kad skatos uz cigarešu cenām.....es kad metu nost, LM maksāja 0.49Ls
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
novēlu Zivniekam izturību , lai tiktu no netikuma vaļā! pats grūtākais ir tad, kad iekožas cepumā.... tagad apbrīnoju tās sievietes, kas ir ar mieru skūpstīties un sexoties ar smirdošu veci!
Par to cepumu Kapraci vari neatgādināt,reizes 20 esmu provējis nomest pīpošanu,bet kā pirmais aliņš man,tā viss atsākās no jauna.Esi malacis ka tā fiksi nometi pīpošanu.
šorīt nenoturējos un viens dūms paspruka bet šoreiz esmu apņēmības pilns nenorauties no vairāk nekā 2 cīgām dienā, ta jau pienāks brīdis, ka negribēsies nevienu (cerams) starpcitu no paziņām zinu tikai vienu cilvēku, kurš atmetis strauji pārstājot vispār, pārējie atmetuši pakāpeniski ...vienīgie sūdi, ka vakarā dzerstiņš, bet esmu apņēmies alko nelietot
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Ja neaizbraukšu šodien uz Kalnciemu, tad rīt arī ielaidīšos Ķīsī vai Vecdaugavā
A par pīpēšanu - es, divi mani draugi un viens darba biedrs - mēs visi atmetām uzreiz. Pamazām kaut kā nesanāk, jo organisms tāpat dabūs savu devu Bet turies Zivnniek
Zivinen, laikam aiz pieklajības meiteņi man nav teikuši, ka es pēc teļa ožu:))) manuprāt vislabāk jau ir mest pavisam nost un nemuļļāties ar tām pāris cīgām dienā!! kad nepīpo, baigi forši saasinās oža. pavasarī un vasarā var forši izjust ziedu ziedēšanu, siena laiku utt.
Es tomēr braucu uz Kalnciemu. Vakarā toties pirtiņā ieiešu! Rīt uz ralliju pieskriesim un pēcpusdienā mājās. Tā ka es uz copi tikai pirmdiena, bet tad obligāti!
tā, tikko kā sakrāmēju laivu, viss gatavs startam. pat atšķaidīju baudāmāku ābolu cepumu, citādi 70-80 grādi diez kas nav šovakar ar sievu uz operu, bet rīt no paša rīta - juhū!
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!