[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Piektdiena, 23.09.2011, 14:45 | Ziņa # 631
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14139
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Savs kaifs jau ir sacensībās, bet man pašlaik ar propilkkiem pietiek :D
Reālā copē neprasās sacensību gars :)
Par pīpēšanu - visgrūtākais sāksies 5.-14.dienā :D
Un tad vēl baigās ugunskristības ir tad, kad piekapāsies :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Piektdiena, 23.09.2011, 14:54 | Ziņa # 632
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ja paliks grūtāk kā tagad, tad nakuj to atmešanu dusma
mļin, tāda ģorgāšanās......un tagad vispār jāizvairās no alko, savādāk pirmais alus malks un aiziet uz bodi pēc paciņas :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Piektdiena, 23.09.2011, 15:01 | Ziņa # 633
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Man sanāca ar trešo piegājienu atmest, bet šad tad pa retam kādu cigareti tāpat izpīpēju, kad esmu sasniedzis labu kondīciju. Bet galvenais, ka ikdienā galīgi neprasās to darīt un pat uzsit nelabumu :) Tomēr bija vērts pamocīties, sevišķi kad skatos uz cigarešu cenām.....es kad metu nost, LM maksāja 0.49Ls :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kapracisDatums: Piektdiena, 23.09.2011, 16:16 | Ziņa # 634
Komentāri: 1234
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
novēlu Zivniekam izturību , lai tiktu no netikuma vaļā! pats grūtākais ir tad, kad iekožas cepumā....
tagad apbrīnoju tās sievietes, kas ir ar mieru skūpstīties un sexoties ar smirdošu veci! alus

ZivinensDatums: Piektdiena, 23.09.2011, 19:24 | Ziņa # 635
Rūdīts copmanis
Komentāri: 1073
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
A ko man un tām smirdošām vecenēm darīt :D Man reiz viena sieviete teica-vecis kas nedzer un neīpē smird pēc teļa :D :D :D

ZivinensDatums: Piektdiena, 23.09.2011, 20:18 | Ziņa # 636
Rūdīts copmanis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Par to cepumu Kapraci vari neatgādināt,reizes 20 esmu provējis nomest pīpošanu,bet kā pirmais aliņš man,tā viss atsākās no jauna.Esi malacis ka tā fiksi nometi pīpošanu.

ZivnieksDatums: Sestdiena, 24.09.2011, 10:51 | Ziņa # 637
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
šorīt nenoturējos un viens dūms paspruka :D
bet šoreiz esmu apņēmības pilns nenorauties no vairāk nekā 2 cīgām dienā, ta jau pienāks brīdis, ka negribēsies nevienu (cerams) starpcitu no paziņām zinu tikai vienu cilvēku, kurš atmetis strauji pārstājot vispār, pārējie atmetuši pakāpeniski
...vienīgie sūdi, ka vakarā dzerstiņš, bet esmu apņēmies alko nelietot :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martiDatums: Sestdiena, 24.09.2011, 11:06 | Ziņa # 638
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
es joprojām esmu apņēmies rītā pacopēt.
no sākuma ķīsī, pēc tam varētu līdz māmuļai aizlaist.
jāpavelcē, jāpamētā, DS, MJ...

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Sestdiena, 24.09.2011, 11:13 | Ziņa # 639
Multimakšķernieks
Ja neaizbraukšu šodien uz Kalnciemu, tad rīt arī ielaidīšos Ķīsī vai Vecdaugavā :)

A par pīpēšanu - es, divi mani draugi un viens darba biedrs - mēs visi atmetām uzreiz. Pamazām kaut kā nesanāk, jo organisms tāpat dabūs savu devu :D Bet turies Zivnniek

kapracisDatums: Sestdiena, 24.09.2011, 11:15 | Ziņa # 640
Komentāri: 1234
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Zivinen, laikam aiz pieklajības meiteņi man nav teikuši, ka es pēc teļa ožu:)))
manuprāt vislabāk jau ir mest pavisam nost un nemuļļāties ar tām pāris cīgām dienā!!
kad nepīpo, baigi forši saasinās oža. pavasarī un vasarā var forši izjust ziedu ziedēšanu, siena laiku utt.

AnatolijsDatums: Sestdiena, 24.09.2011, 11:33 | Ziņa # 641
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Es esmu mēģinājis pīpot tikai pirms armijas un man pietika ar pāris cigarettēm, lai saprastu ka tas nav man :D

Aigar, ja kas padod ziņu. Varbūt beidzot arī nobriedīšu copei :D

Za ribalku!

parcopiDatums: Sestdiena, 24.09.2011, 11:54 | Ziņa # 642
Multimakšķernieks
Es tomēr braucu uz Kalnciemu. Vakarā toties pirtiņā ieiešu! prieks
Rīt uz ralliju pieskriesim un pēcpusdienā mājās. Tā ka es uz copi tikai pirmdiena, bet tad obligāti! taada

martiDatums: Sestdiena, 24.09.2011, 13:41 | Ziņa # 643
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
tā, tikko kā sakrāmēju laivu, viss gatavs startam.
pat atšķaidīju baudāmāku ābolu cepumu, citādi 70-80 grādi diez kas nav :)
šovakar ar sievu uz operu, bet rīt no paša rīta - juhū!

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

ZivinensDatums: Sestdiena, 24.09.2011, 14:54 | Ziņa # 644
Rūdīts copmanis
70-80 ir bišku par stipru,bet ja paštecinātais ir zem 50 grādi,tad ar nav labs vairs.Čoms taisa uz 60 apgriezieniem.

urmaasDatums: Sestdiena, 24.09.2011, 15:00 | Ziņa # 645
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Nu jūs večibliež.Sākāt ar pīpošanu,tad meitenēm,teļiem,copi,alko ...
Tagad jau par sīvumu!Par ko būs vēlāk?
:DDD

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv