apollo.lv raksta, ka "...Vestienas vēlēšanu iecirknī urnā iemestie pieci lati ieskaitīti valsts kasē budžeta deficīta segšanai, arī Jūrmalas 220.vēlēšanu iecirknī atrasti pieci lati."
klausās...a mēs tur salidojuma laikā pareizos papīrus tajā urnā sametām???
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Es toč naudu konvertā neliku, es to atstāju vietējā bodē
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
šon nopirkās man poļu brienamie zābaki. šitiem stulma saturērēšanai ir gumija, nevis kā krieviniekiem vai baltkrievu gumijas materiāls. tad nu ir jautiens zinošiem vīriem-kā un pie kā stiprināt to gumiju!? pamatdoma bija, ka pie siksnas, bet mulsina tā gala konstrukcija...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Anatolijs tagad gar Kundziņsalu ņemās. Tikko zvanīja un sūdzējās, ka mailes nevarot saķert Es nezinu, es gar Kundziņsalu esmu tīri labi iemanījies tās dabūt
izskatās, ka neviens nezin atbildi uz manis uzdoto jautienu....:(
Es toč nē! Ja redzētu reālajā, tad vēl varētu izštukot.
Kapracis, izskatās, ka tur vajag zeķturus Bet, ja nopietni, tad no bildes tiešām nevar saprast. Iespējams, ka pie siksnas arī vajag stiprināt, bet iespējams, ka tiešām vajag kaut ko līdzīgu "zeķturiem" pie siksnas, pie kuriem var piestiprināt bildē redzamo stiprinājumu.