Ja godīgi,Zivniekam ir šances tikai tad, ja nol īgtu piemēram Strazdiņu par trenneri,pēc manām domām viszinošākais un viens no labākajiem līdaku spiningotājiem Babītē un citos lielajos ezeros.
ja tur katrā laivā nebūs tiesnesis, tad krievi jau visu nedēļu būs strādājuši un sējuši lomu niedrēs un zivniekam nekādu cerību tas pēc pieredzes engures kausos.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
nu....domāju, ka šmaukties ir arī labs iemesls sliktākais, kas var notikt ir diskābelis, labākais - norauta kapitāla balva jo cik atceros, tad balvu fonds tur bija diezgan feins bet es gan tur došos galīgi ne ar domu mačos startēt, bet vairāk atpūsties, kaut kā tāda veida pasākumi piesaista, visa tā atmosfēra, ka 130 cilvji rosās un plāno kur un kā, gatavo pīckas un starta šāviens vien ir ko vērts kā arī baigi feini - pa 8LVL dabū vietu laivā, pabaro un vēl 5 vizuļus iedod
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
un priekš cienītajām piedalīšanās sacensībās ir pārliecinošāks arguments nekā: es aizbraukšu pacopēt es līdzīgi pavisam nejauši iekļuvu mazsaliņu rudens kausā. tur dalības maksa bija laikam 10 lati, tajos iekļauta laiva un pusdienas, kā arī balva, ja esi bijis veiksminieks. kaut kā mēs vēlu ieradāmies (ap 11.00), ezerā bījām ap 12.00 un 14.00 jau bija jābūt krastā kaut kā man izdevās vienu 2,5 kg izmānīt, likās jau ka ir cerība. jan nu citiem galīgi nav veicies. bet pie svariem jau man bija neērti ar savu vienīgo līdaciņu toties gulaša zupa, kas gatavota lielajā katlā uz ugunskura bija NENORMĀLI laba! plus vēl alus un citādi dzērieni. iestiprinājāmies un devāmies atpakaļ ezerā. toreiz vēl savilkāmies asarus:
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Vizuļu pēc jau nepiedalies,adrenalīns Es tik ziemas mačos esmu piedalijies,vienu otru zemākas raudzes maču ir sanācis novinnēt,šoziem būs jābrauc aizstāvēt titulu Sanāca novinnēt ar 121 pundur zivtiņu ar kopsvaru tuvu pie kilo astoņsimts pa 3 stundām, 116 mikro asarīši,4pundur raudiņas un 3 grami smags plicis Bet šmaukties gan nevajag,var reputāciju uz mūžu sabojāt,tas nav balvas vērts
Nu nez, man pagaidām nav bijusi vēlme piedalīties sacensībās. Man patīk vienkārši makšķerēt Nesaku, ka nekad nepiedalīšos, bet pagaidām ne. Ziemā vispār liekas dīvaina tā mazo zivtiņu slaktēšana secensībās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
parcopi tas parastu makšķerēšanas plāceni pārvērš par makšķerēšanas pīrāgu ar adrenalīna pildījumu parastā copē vari laiski copierēt malkojot ķirsīti, bet mačos, kaut arī vienīgais, kas Tevi var aiznest līdz pjedestālim ir reāla haļava, jo meistarībā un pieredzē ar dažiem dalībniekiem, ir vienkārši nereāli sacensties, tomēr ir saasināta spriedzīte smadzenēs - kur mest, ko mest, kā izraustīt, kā izvadīt, kā iet pārējiem utt... un tas viss kopā piedod baigo feelingu, bet kā jau teicu, man visā šitā vairāk pats sacensību process, nevis šance novinnēt
ko nevarētu teikt par bušu čempi, jo tur lielu lomu nospēlē haļava izvelkot labu sektoru, protams - ēsmas, to uzlikšana, pērlītes tādas un šitādas arī ir knifiņi, kas Tevi var pacelt augšā, bet ja braukšu uz to čempi, tad gan ar domu pacīnīties, nevis nogulšņāt gumpeļos ar ķirsi rokās
ak jā un starpcitu no šodien mēģinu atmest pīpošanu - akujeju cik grūši šodien klājas - rokas sniedzas pēc pīpes, bet tad Tu saproti, ka viņu tak tur nav