[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
TukliitisDatums: Ceturtdiena, 22.09.2011, 22:50 | Ziņa # 616
Galdnieks
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 241
Reputācija: 6
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Nopērc Vēl dažas līdakas :D

Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators
Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :)
Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)

ZivinensDatums: Piektdiena, 23.09.2011, 00:14 | Ziņa # 617
Rūdīts copmanis
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1073
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Viepli neapskaužu Zivnieku :)Bet pie super copes Zivniekam ir iespēja kļūt par LJ seju. :D

ZivinensDatums: Piektdiena, 23.09.2011, 00:49 | Ziņa # 618
Rūdīts copmanis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Ja godīgi,Zivniekam ir šances tikai tad, ja nol
īgtu piemēram Strazdiņu par trenneri,pēc manām domām viszinošākais un viens no labākajiem līdaku spiningotājiem Babītē un citos lielajos ezeros.

martiDatums: Piektdiena, 23.09.2011, 07:32 | Ziņa # 619
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ja tur katrā laivā nebūs tiesnesis, tad krievi jau visu nedēļu būs strādājuši un sējuši lomu niedrēs :D
un zivniekam nekādu cerību :)
tas pēc pieredzes engures kausos.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

ZivinensDatums: Piektdiena, 23.09.2011, 09:03 | Ziņa # 620
Rūdīts copmanis
Tāpat bija Baltezerā Lauku avīzes mačos ziemā Marti,zivis bija sākuši slēpt jau 3 dienas iepriekš :D

ZivnieksDatums: Piektdiena, 23.09.2011, 09:26 | Ziņa # 621
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
nu....domāju, ka šmaukties ir arī labs iemesls :D sliktākais, kas var notikt ir diskābelis, labākais - norauta kapitāla balva :D jo cik atceros, tad balvu fonds tur bija diezgan feins ja
bet es gan tur došos galīgi ne ar domu mačos startēt, bet vairāk atpūsties, kaut kā tāda veida pasākumi piesaista, visa tā atmosfēra, ka 130 cilvji rosās un plāno kur un kā, gatavo pīckas un starta šāviens vien ir ko vērts :D kā arī baigi feini - pa 8LVL dabū vietu laivā, pabaro un vēl 5 vizuļus iedod :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martiDatums: Piektdiena, 23.09.2011, 10:00 | Ziņa # 622
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
un priekš cienītajām piedalīšanās sacensībās ir pārliecinošāks arguments nekā: es aizbraukšu pacopēt :)
es līdzīgi pavisam nejauši iekļuvu mazsaliņu rudens kausā.
tur dalības maksa bija laikam 10 lati, tajos iekļauta laiva un pusdienas, kā arī balva, ja esi bijis veiksminieks.
kaut kā mēs vēlu ieradāmies (ap 11.00), ezerā bījām ap 12.00 un 14.00 jau bija jābūt krastā :)
kaut kā man izdevās vienu 2,5 kg izmānīt, likās jau ka ir cerība. jan nu citiem galīgi nav veicies.
bet pie svariem jau man bija neērti ar savu vienīgo līdaciņu
toties gulaša zupa, kas gatavota lielajā katlā uz ugunskura bija NENORMĀLI laba!
plus vēl alus un citādi dzērieni. iestiprinājāmies un devāmies atpakaļ ezerā.
toreiz vēl savilkāmies asarus:

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

ZivinensDatums: Piektdiena, 23.09.2011, 10:09 | Ziņa # 623
Rūdīts copmanis
Vizuļu pēc jau nepiedalies,adrenalīns :D Es tik ziemas mačos esmu piedalijies,vienu otru zemākas raudzes maču ir sanācis novinnēt,šoziem būs jābrauc aizstāvēt titulu :D Sanāca novinnēt ar 121 pundur zivtiņu ar kopsvaru tuvu pie kilo astoņsimts pa 3 stundām, 116 mikro asarīši,4pundur raudiņas un 3 grami smags plicis :) Bet šmaukties gan nevajag,var reputāciju uz mūžu sabojāt,tas nav balvas vērts :)

ZivinensDatums: Piektdiena, 23.09.2011, 10:15 | Ziņa # 624
Rūdīts copmanis
Tā zivu zupa man pēc mačiem vienmēr ļoti garšo,i rokas var sasildīt i punci :)

ZivnieksDatums: Piektdiena, 23.09.2011, 10:19 | Ziņa # 625
Stāstnieks
Tu domā, ka tur cilvjiem, par kuriem marti runāja, tāds vārds kā reputācija ko izsaka? :D
Bet piekrītu zupīte, adrenalīns ir vien tā vērts :D

ZivinensDatums: Piektdiena, 23.09.2011, 10:26 | Ziņa # 626
Rūdīts copmanis
Latgales labāko ziemas copmani (uzvārdu nesaukšu) jau ar pieķēra,bišku zivis pirms mačiem bij kastē ielicis un tas notika LV čempī :D

parcopiDatums: Piektdiena, 23.09.2011, 13:17 | Ziņa # 627
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14139
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nu nez, man pagaidām nav bijusi vēlme piedalīties sacensībās. Man patīk vienkārši makšķerēt :)
Nesaku, ka nekad nepiedalīšos, bet pagaidām ne. Ziemā vispār liekas dīvaina tā mazo zivtiņu slaktēšana secensībās :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

vieplisDatums: Piektdiena, 23.09.2011, 13:24 | Ziņa # 628
Forelists
Grupa: Savējie
Komentāri: 309
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Pilnīgi piekrītu Parcopi! ;)

ZivnieksDatums: Piektdiena, 23.09.2011, 13:31 | Ziņa # 629
Stāstnieks
parcopi
tas parastu makšķerēšanas plāceni pārvērš par makšķerēšanas pīrāgu ar adrenalīna pildījumu :D
parastā copē vari laiski copierēt malkojot ķirsīti, bet mačos, kaut arī vienīgais, kas Tevi var aiznest līdz pjedestālim ir reāla haļava, jo meistarībā un pieredzē ar dažiem dalībniekiem, ir vienkārši nereāli sacensties, tomēr ir saasināta spriedzīte smadzenēs - kur mest, ko mest, kā izraustīt, kā izvadīt, kā iet pārējiem utt... un tas viss kopā piedod baigo feelingu, bet kā jau teicu, man visā šitā vairāk pats sacensību process, nevis šance novinnēt :)

ko nevarētu teikt par bušu čempi, jo tur lielu lomu nospēlē haļava izvelkot labu sektoru, protams - ēsmas, to uzlikšana, pērlītes tādas un šitādas arī ir knifiņi, kas Tevi var pacelt augšā, bet ja braukšu uz to čempi, tad gan ar domu pacīnīties, nevis nogulšņāt gumpeļos ar ķirsi rokās :D

ZivnieksDatums: Piektdiena, 23.09.2011, 13:33 | Ziņa # 630
Stāstnieks
ak jā un starpcitu no šodien mēģinu atmest pīpošanu - akujeju cik grūši šodien klājas - rokas sniedzas pēc pīpes, bet tad Tu saproti, ka viņu tak tur nav :D dusma

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv