es ļoti iespējams, ka nedēļas nogalē ieskriešu pacopēt. un visdrīzākais, ka uz daugavu. ja atkal nenostāsies priekšā un nenošķērsos ceļu man bars ar asariem sapirku visādas gumijas priekš mikro džiga un DS gribās paprovēt.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Man rudens pats pasīvākais copes laiks. Pat ziemā vairāk sanāk pacopēt. Rudenī ogas, sēnes un cita veida raža daudz laika paņem. Piedevām vairs nav tik komfortabla sajūta pie vai uz ūdeņiem Bet kādu reizi jau vēl aiziešu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
klau, vīri vajag padomu! sanāca tā, ka ņemšu dalību iekš LJ festivāla Babītē, tad nu tagad man ir jāizvēlas viens no komplektiem priekš sacensībām. varbūt še ir kāds, kas pa Babīti ir šiverējies vairāk un var iemest ar kādu padomu?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Babītē neesmu copējis,bet daudz copēju pa seklajiem ezeriem,tad piedāvājumā esošie pretzāļnieki nav diezko medīgi vismaz ezeros kur es copēju,arī mūdža krāsojums 2 un 3 komplektam ne vienmēr strādā.Pāri nekas daudz vairs nepaliek no sortimenta
man ir engures pieredze un tur no trešā komplekta augšējais ticiet vai nē ir neatvairāms (iegrime vidēji 20 cm). mūdži neiet, pretzāļnieki arī nē. ar rotiņiem nez nez, man ar viņiem ne īpaši veicas. otrā komplekta augšējais iet pārāk sekli (knapi vispār iegrimst - apmēram 5cm) un ar to arī var noķert, taču man liekas, ka nu jau ir par vēlu. ar to varēja siltākā laikā.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Nu nez Viepli,man kaut kā uz tiem L J pretzāļniekiem lāga nenjem,parasti interese tik zemmēriem,Rapalas ,Kuusamo ,veču paštaisītie un Condor ar 2 āķiem ir 5 reiz medīgāki.Lēmums jau jāpieņem Zivniekam un gan jau kaut ko noķers Varēja jau iedot dažādu krāsojumu mānekļus,jo tāda pašvaka izvēle sanāk,4 norauj un jautra diena garantēta
identiskas formas pretzāļnieks no rapalas mani ir daudz reiz izglābis no iztukšīša bet tas ir no rapalas kaut kā arī sāku slieties uz 3 komplektu - marti viedoklis palīdzējā pirms mačiem aiziešu un iepirkšu vēl šo to no LJ (kas iekritīs acīs un varētu noderēt ne tikai vienai copei Babītē ) ta jau manīs, galvenais jau pats process
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!