[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
ZivnieksDatums: Otrdiena, 20.09.2011, 14:10 | Ziņa # 601
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
šodien pēc darba uz stundiņu ielaidīšos paprovēt kādu jūrnieciņu izdrīpelēt, pie reizes noslēgšu pēc darba copju sezonu - baigi fiksi tumš paliek :(

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martiDatums: Otrdiena, 20.09.2011, 18:49 | Ziņa # 602
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
es ļoti iespējams, ka nedēļas nogalē ieskriešu pacopēt. un visdrīzākais, ka uz daugavu.
ja atkal nenostāsies priekšā un nenošķērsos ceļu man bars ar asariem :)
sapirku visādas gumijas priekš mikro džiga un DS gribās paprovēt.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

AnatolijsDatums: Otrdiena, 20.09.2011, 19:51 | Ziņa # 603
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Man rudens pats pasīvākais copes laiks. Pat ziemā vairāk sanāk pacopēt. Rudenī ogas, sēnes un cita veida raža daudz laika paņem. Piedevām vairs nav tik komfortabla sajūta pie vai uz ūdeņiem :) Bet kādu reizi jau vēl aiziešu :)

Za ribalku!

BorodaDatums: Otrdiena, 20.09.2011, 20:06 | Ziņa # 604
Grupa: Dzēstās
Parcopi, tu nezini Jaunsudrabiņu?:)) Nu gandrīz tas pac, kas Sabaņejevs pie austrumu kaimiņiem.:)
Sorry, pirmais koments šai lapā.

parcopiDatums: Otrdiena, 20.09.2011, 21:20 | Ziņa # 605
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14139
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Esmu lasījis šo grāmatu :) Kāpēc jautā? doma
Pielikumi: 1431818.jpg (73.1 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Otrdiena, 20.09.2011, 21:28 | Ziņa # 606
Stāstnieks
čau, čau Bārdiņa!!!! :D
esmu krastā, bet galīgi ne skaidrā :D saņēmu no Tevis priecīgu sms!!! Zvanīšu Tev rīt! :D

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 22.09.2011, 16:48 | Ziņa # 607
Stāstnieks
klau, vīri vajag padomu!
sanāca tā, ka ņemšu dalību iekš LJ festivāla Babītē, tad nu tagad man ir jāizvēlas viens no komplektiem priekš sacensībām. varbūt še ir kāds, kas pa Babīti ir šiverējies vairāk un var iemest ar kādu padomu?

http://www.fishing.lv/speclapas/ljohn2011.htm

p.s. iekšējā balss saka, ka jāņem pirmais, jo patīk pretzāļnieka krāsa, bet atkal tas mūdzis kaut kā nepārāk :D

parcopiDatums: Ceturtdiena, 22.09.2011, 16:56 | Ziņa # 608
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14139
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Man atkal trešais komplektiņš liekas ok :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

TukliitisDatums: Ceturtdiena, 22.09.2011, 17:48 | Ziņa # 609
Galdnieks
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 241
Reputācija: 6
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
es ņemtu otro! :)

Divreiz biju babītē un esmu mētājis to 3ā komplekta pretzāļnieku un nekā nesanāca :)

Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators
Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :)
Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)

ZivinensDatums: Ceturtdiena, 22.09.2011, 18:00 | Ziņa # 610
Rūdīts copmanis
Komentāri: 1073
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Babītē neesmu copējis,bet daudz copēju pa seklajiem ezeriem,tad piedāvājumā esošie pretzāļnieki nav diezko medīgi vismaz ezeros kur es copēju,arī mūdža krāsojums 2 un 3 komplektam ne vienmēr strādā.Pāri nekas daudz vairs nepaliek no sortimenta :D

martiDatums: Ceturtdiena, 22.09.2011, 19:12 | Ziņa # 611
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
man ir engures pieredze un tur no trešā komplekta augšējais ticiet vai nē ir neatvairāms (iegrime vidēji 20 cm). mūdži neiet, pretzāļnieki arī nē. ar rotiņiem nez nez, man ar viņiem ne īpaši veicas. otrā komplekta augšējais iet pārāk sekli (knapi vispār iegrimst - apmēram 5cm) un ar to arī var noķert, taču man liekas, ka nu jau ir par vēlu. ar to varēja siltākā laikā.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

vieplisDatums: Ceturtdiena, 22.09.2011, 20:46 | Ziņa # 612
Forelists
Komentāri: 309
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Zivniek, es par trešo. Lielais burkānkrāsas mūdzis un pretzāļnieks a la asarīc iespārda! :)

ZivinensDatums: Ceturtdiena, 22.09.2011, 21:04 | Ziņa # 613
Rūdīts copmanis
Komentāri: 1073
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Nu nez Viepli,man kaut kā uz tiem L J pretzāļniekiem lāga nenjem,parasti interese tik zemmēriem,Rapalas ,Kuusamo ,veču paštaisītie un Condor ar 2 āķiem ir 5 reiz medīgāki.Lēmums jau jāpieņem Zivniekam un gan jau kaut ko noķers :) Varēja jau iedot dažādu krāsojumu mānekļus,jo tāda pašvaka izvēle sanāk,4 norauj un jautra diena garantēta :D

vieplisDatums: Ceturtdiena, 22.09.2011, 21:15 | Ziņa # 614
Forelists
Komentāri: 309
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Zivinen, man tie pretzāļnieki defaultā liekas atbaidoši. Bet nu par cik ir jāizvēlas no tā, no kā jāizvēlas...

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 22.09.2011, 22:25 | Ziņa # 615
Stāstnieks
identiskas formas pretzāļnieks no rapalas mani ir daudz reiz izglābis no iztukšīša :D bet tas ir no rapalas :D
kaut kā arī sāku slieties uz 3 komplektu - marti viedoklis palīdzējā :D pirms mačiem aiziešu un iepirkšu vēl šo to no LJ (kas iekritīs acīs un varētu noderēt ne tikai vienai copei Babītē :D ) ta jau manīs, galvenais jau pats process :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv