Da nu tās visas ērces! Dēļ ērces dabūju dezinficēties hokeja laikā un šonakt rūķīši atkal pabijuši mutē
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lētākus var dabūt no jaunām firmām jo no sākuma tie dod pa dempinga cenām.Ar vienu otru firmu var sarunāt bez pvn un to summu sadala uz pusēm,vismaz es uz pvn labi ietaupiju mainot patsmit logus un durvis.Stiklus un karkasu ņem pašu labāko,krietni ilgāk kalpos.
tas ka tāda termina nav, tas skaidrs, bet pirms 3 gadiem nomainīju 3 logus par super cenām, un esmu apmierināts, kā tikko dabūjis bullis, bet tagad to firmu vairs nevaru dabūt rokā visas ko sameklēju mani kaut kā neapmierina
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
tas ka tāda termina nav, tas skaidrs, bet pirms 3 gadiem nomainīju 3 logus par super cenām, un esmu apmierināts, kā tikko dabūjis bullis, bet tagad to firmu vairs nevaru dabūt rokā visas ko sameklēju mani kaut kā neapmierina
mļin....labi, ka vakar aizgāju līdz laivas garāžai gandrīz jau biju pakāsis savu glamūrīgo laipu ūdenslīmenis augšā par apmēram metru, plosts jau nocelts no trubām nost, izglāba tas, ka biju vienu cemmīti iemaucis, savādāk kirdikts garantēts un pavasarī jātaisa jauna laipa
Tev vajag viņu kaut kā piesiet, lai ja noiet no mietiņiem, tad lai nekur nevar aizpeldēt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)