es shovakar sakjeeru klaat jaunu paiku un riitaa no riita doshos liidz pashai maamuljai. papeetiishu vietas tur pie taas seksa salas un bulljupes ietekas. pa dienu jaapavizina kaut kaadas jaunkundziites un tad vakaraa iespeejams, ka veel kjiisii paniekoshos. ja buus iekshaas veel.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
rieksti man ne visai :P kad apeedu paaris serenaades, man balss pazuud uhh shoriit atkal veelos 4.00 no ezera izkaapu ap 17.00 :P nav vairs iekshaas, riitaa uzrakstiishu kaa gaaja. zinju maz, vairaak ekskursija.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Man gandrīz viss "wild food" garšo Gaidam atskaiti
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es atkal šodien riekstus veselu mugursomu pielasīju Mēģināju arī Langā nedaudz pacopēt, bet tur viss krietni aizaudzis un nebija neviena cope... No koka ar šodien izdevās novelties, labi, ka neko nesadauzīju
Jāaizčāpo līdz Milo bodei. Sakarā ar vārda dienas tuvošanos, saņēmu dāvanu karti 10ls vērtībā. Vismaz āķi un pludiņš sanāks
vo...mļin...sencis haltūru piespēlējis sestdien, divi viņa biznesa partneri jāizvadā ekskursijā, viss jau būtu feini, bet šamējie ķīnieši tagad jāizdomā ko pie vella visu dienu var darīt ar diviem maziem vīriņiem
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
pirms pāris gadiem šādi pat man bija piespēlēts korejietis aizvedu....vairāk negribu + vēl tāds, ka šim angļu valoda ir ar, maigi izsakoties, riebīgu akcentu un sēdēt laivā, klausīties pārsvarā par politiku, par biznesu izļodzītā angļu valodā galīgi naff tas patīkamākais
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Nu tad aizved viņus uz krogu, piedzirdi tā kārtīgi, un tad nākamajā dienā šamie mocīsies un glupības nerunās