[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Pirmdiena, 22.08.2011, 15:52 | Ziņa # 436
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Man priekš pirmās reizes bija pat ļoti MTB :D
Par Tukumu dzirdēju no Chominja, labi ka tas nebija mans pirmais MTB, visticamāk vairāk nekad negribēetu braukt :D
Redzēs kā būs ar Līgatni, ja nav salidojuma datumos, tad iespējams braukšu. Salidojuma datumos Baloži iet secen. Vismaz Chominjam. Es īpaši netaisījos tur braukt :D
Tagad tuvākais 4.datumā jānomauc Vienības brauciens pa šoseju. Tur gan var maukt, cik iekšā. Vienīgi slīpums pie Murjāņiem un pēdējais kalns Siguldā - tie ir nogurdinoši :D
Vispār ir tā - ja jāizvēlās starp mīšanos un copi, man nav jāsaka kam dodu priekšroku :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

TukliitisDatums: Pirmdiena, 22.08.2011, 16:17 | Ziņa # 437
Galdnieks
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 241
Reputācija: 6
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
es ar labprata jau pacopeeju, bet taas gonkas prasa pikji un laiku diemzheel :)

vienibas braucienam pieregjistreejos vakar, man bus pirmais kordoris-ja nekas nesachakareesies :)

pie mrujaanjiem tas kalns ir iizii tur esmu maucis augshaa ar 40 km/h-grupaa protams braucot :)

a siguldas kalns nu 14-16 kmh gadaas, shogad ceru ka buus labaak :)

iesaku Tev seedet astee speeciigam brauceejam :)

Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators
Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :)
Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)

parcopiDatums: Pirmdiena, 22.08.2011, 16:32 | Ziņa # 438
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (Tukliitis)
iesaku Tev seedet astee speeciigam brauceejam

Kaut kā tā arī mēģināšu :)
Pagājušo gadu man tieši pirms starta salūza spidometrs un distancē pat neredzēju uz cik braucu. Piedevām nekādi neizdevās iefiltrēties kādā grupā, tāpēc gandrīz visu distanci nomaucu saviem spēkiem. Vidējais ātrums bija 31km/h un tas arī maksimums ko varēju izspiest. Braucot aiz grupas, vai kaut vai viena cilvēka, arī 40km/h nemaz tā negurdina. To izbaudīju tagad Jūrmalā, kad iesēdos grupiņā, kas pa asfaltu minās 39km/h - sajūta, kā vienam turēt 30km/h :)
A individuāli es 40km/h varu noturēt labi ja 10minūtes, un tas jau ir grūti. Principā minūtes 5, tas ir manos spēkos :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

TukliitisDatums: Pirmdiena, 22.08.2011, 16:43 | Ziņa # 439
Galdnieks
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 241
Reputācija: 6
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
nav slikti 40km/h 10 min :) ;)

Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators
Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :)
Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)

jutrixDatums: Otrdiena, 23.08.2011, 11:03 | Ziņa # 440
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ar sēnēm sakārdinājāt nene
būs tuvākājās dienās jāmauc uz mežu :)

The most dangerous animal in Japan is ninja

jutrixDatums: Otrdiena, 23.08.2011, 11:05 | Ziņa # 441
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Aigar malacis, žēļ tik ka nedabūji to 300 vietu

The most dangerous animal in Japan is ninja

parcopiDatums: Otrdiena, 23.08.2011, 12:36 | Ziņa # 442
Multimakšķernieks
Baigi gribās uz copi, bet jāsēž darbā. Negodība :(

martiDatums: Otrdiena, 23.08.2011, 12:47 | Ziņa # 443
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
man saak gribeeties uz buteem. biju shodien salmo servisaa salaboju spiciiti spinim. noluuza peedeejais gredzens liidz ar metaala beigaam. pie reizes panjeemu bushu sisteemas un svinus. kameer veel ir lielaa izveelee. kad saaksies sezona, tad nebuus vairs nekaa.
gribeeju arii iegaadaat fluorkarbona auklinju pavadaam 0,3 bet nebija :( resnaakaa bija 0,2 un tad pie karpu lietaam uzreiz no 0,4 :(

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Otrdiena, 23.08.2011, 12:49 | Ziņa # 444
Multimakšķernieks
Uz butēm nekad neesmu braucis. Neko par to copi nezinu :)
Jūrā, reizēm asarus ķerot, kādu dabūju, bet speciāli neesmu mēģinājis uz butēm sēdēt.
Pa manam baigais kolhozs tur notiekās :)

martiDatums: Otrdiena, 23.08.2011, 12:55 | Ziņa # 445
Estēts
nav tik traki :) tur izratojaas gar krastu. katram 3 kaati ik pa metriem 10 - 20. un tad sanaak ka tuvaakais koleegjis jau pataalu. te viens ne iipashi monteets video:

toreiz visu laiku lija/smidzinaaja. galvenais labs apgjeerbs (silts + hermeetisks).
tad ir superiigi. baisaa romantika :D
aizej apskati kaatus, paarsvied. atnaac atpakalj un benjkjii peljkje :)
shljaksh! apseedies ka shkjiist, uzeed kaadu garneliiti arii pats :P
paskaties garaamejoshos kugjus.
protams, ka skaistaa laikaa ir veel forshaak.

parcopiDatums: Otrdiena, 23.08.2011, 13:11 | Ziņa # 446
Multimakšķernieks
Interesants video ja
Iespējams, ka šoruden izmēģināšu, bet nu nepatīk man kolhozi. Šopavasar Bauskā pie Mēmeles tādu izbaudīju un man pietiek vairākiem gadiem uz priekšu :D
Jālaiž uz tādu vietu pie jūrās, kur nevar piebraukt, lai var pasēdēt tīri savā kompānijā :)

martiDatums: Otrdiena, 23.08.2011, 13:17 | Ziņa # 447
Estēts
:D tad tur nebuus butes :)
man taada sajuuta, ka sezonaa visa robezha ir kaa baltijas celjsh.
bet tur taa juura taa shalc, ka viens jau otru nedzird un pa nakti daudzi notinaas, tad ir 2reiz retaakas rindas.

parcopiDatums: Otrdiena, 23.08.2011, 13:21 | Ziņa # 448
Multimakšķernieks
Vēl viens no iemesliem, kāpēc neesmu vēl butēs bijis, jo jābrauc līdz jūrai. Ja varētu tepat līcī sēdēt, bet te, cik esmu noķēris, tās ir ļoti maziņas :D
Iespējams šogad aizbraukšu intereses pēc un paskatīšos kas un kā :)
Ceru, ka tā nav kolektīvā nodzeršanās jūras krastā nirga

AnatolijsDatums: Otrdiena, 23.08.2011, 16:27 | Ziņa # 449
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Es tikko no meža. Baravikas vēl dikti maz. Kopā 10mazas baravikas atradu, bet kopējais sēņu loms - pusspanītis! raksta
Vēl pielasīju nedaudz zilenes un brūklenes ja

Za ribalku!

ZivnieksDatums: Otrdiena, 23.08.2011, 16:51 | Ziņa # 450
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Quote (parcopi)
Ceru, ka tā nav kolektīvā nodzeršanās jūras krastā

Tu ko??? vai ta kāds copmanis vispār kaut kur kaut ko lieto??? :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv