Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ko siekalojies Zivniek? Gribi buti, vai kolektīvo nodzeršanos?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es shodien iebaroju sievu ar zanderu maiziiteem buma gaumee un dabuuju vienas dienas licenci uz zanderiem laikam maukshu liidz daugavai luukoties kaadu dien. man ir aizdomas, ka tur ir!
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Zivnieks, un arī Anatolijs, jau revidē Ķīšezeru, bet es tikai tagad pamodos Laidīsim ar Jutrix uz Vecdaugavu pēcpusdienā
es biju, bet neko tur nedarīju nolaidos tik gar saliņu un viss, aizbraucu tik tamdēļ, ka čomi tur bija...uzsist klaču un tā, jo laiciņš ārā feins....ezerā dzīties kaut kā nebija vēlme šodien un cik skatījos, tad vilnīc arī bija nepatīkams bet viens pro velcētājs, sācis agri no rīta, un beidzis arī ap 11.00 bija smuki pavilcies uz velcīti - 10 zandarteļi, no kuriem, gan tikai 2 mēri vienam ,citam pazīstamajam uz velci 1 zandartelis...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!