Sit gaisā arī to garāžu, nopērc kaut ko man kaimiņos un rullē kā lielais uz kurieni vien gribi
šito es arī jau apsvēru... Bet ir daudz bet... Citreiz gribu copēt Daugavā pie Ikšķiles, citreiz Sausajā, citreiz līdz Jūsu galam aizbraukt... Vēl ir reizes, kad vajag uz kādu ezeru tikt. A ko tad?
Bļitkošanai vēl nedaudz par ātru A no Sarkandaugavas tak var tikt visur, izņemot pie Ikšķiles. A tā, visi ceļi vaļā - Daugava, Sausā Daugava, Sarkandaugava, Buļļupe, Lielupe, Rīgas līcis, Ķīšezers, Vecdaugava, Baltezeri.....pietiek kur pacopēt. A ja gribi laivu vest uz kādu tālāku ezeru, tad jau tāpat labāk ir piepūšamā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šur tur jau tieši pats īstais laiks - bļitkot var arī pāri bortam ... Vnk tagad tā mode uz tām gummi un vobleriem, bet neticu, ka jūsējos jūrniekus nevarētu arī uz bļitku sakacināt ...
šito es arī jau apsvēru... Bet ir daudz bet... Citreiz gribu copēt Daugavā pie Ikšķiles, citreiz Sausajā, citreiz līdz Jūsu galam aizbraukt... Vēl ir reizes, kad vajag uz kādu ezeru tikt. A ko tad?
Aigars pareizi saka...ar niknu laiviņu un motorīti, šitie attālumi ir smieklīgi.... citu ezeru? atrodi šķūni kurā piekabi nogrūst, kad gribi kaut kur laisties, ielaid laivu ūdentiņā, uzmet uz piekabes un rullē kā lielais...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)