[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BebrsDatums: Pirmdiena, 24.09.2012, 19:08 | Ziņa # 4696
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba

Atļaušos pārkopēt vienu bīldi no mēnessērdzīgo portāla ko ievietoja VSOP kurš daudz darījis zivju labā bet šajā gadījumā visticamāk ne tā sapratis kas ir kas, es vienkārši esmu sašutis par to ka kaut kādu rupekli kas lamājas nosauc par BIOR atbildīgo par vaislnieku zveju kas dzīvē tomēr ir nevis bildē redzamais kadrs bet mans izbijušais kaimiņš no viena "podjezda", besī man tāda tukša tiršana pirms nav noskaidrots kas ir kas ne , es ar varu pateikt ka esmu Marija Magdalēna, t.i. Kr. Jēzus sieva tik diez vai man kāds tičēs :D

Nav bildes- nav zives :D

martiDatums: Pirmdiena, 24.09.2012, 19:28 | Ziņa # 4697
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
:D labais

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BebrsDatums: Pirmdiena, 24.09.2012, 20:10 | Ziņa # 4698
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Водка без пива - деньги на ветер

parcopiDatums: Pirmdiena, 24.09.2012, 20:21 | Ziņa # 4699
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Kāds aliņš nāk dāvanā un kur tas ir? :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Pirmdiena, 24.09.2012, 20:21 | Ziņa # 4700
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
te laikam tas pats vien ir:
http://www.delfi.lv/news....2695064

martiDatums: Pirmdiena, 24.09.2012, 20:25 | Ziņa # 4701
Estēts
izskatās, ka murda aizsegā ies vaļā blice starp lembergu un viņa jauno draugu sprūdžu :D

BebrsDatums: Pirmdiena, 24.09.2012, 20:43 | Ziņa # 4702

BebrsDatums: Pirmdiena, 24.09.2012, 21:05 | Ziņa # 4703

martiDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 07:56 | Ziņa # 4704
Estēts
vakar biju ieskrējis salmo. uzmetu arī aci loterijas rapalas vobleriem. salīmējuši tās uzlīmes visiem sūdiem :(
tiem ko nepērk. visiem jūras 30cm vobleriem un dažiem neejošiem mega walkeriem, dažiem deepiem, kas varbūt vēl kaut cik noderētu. paskatījos un nolēmu loterijā nepiedalīties :D
neēdamās gumijas daugavgrīvas ielā arī mani neuzrunāja. šie vairs netirgo relax, tikai savus salmo lējumus, kuri man ne visai. par labākām kā relax gumijām ne runas. šeit domāju vairāk mazās tvistergumijiņas. no lielajām līdaku gumijām neko nesaprotu.

parcopiDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 12:18 | Ziņa # 4705
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Neviena gumija nestāv blakus mailei chukle

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 16:04 | Ziņa # 4706
Multimakšķernieks
Kaut kāds vājprāts, laikam esmu riktīgs gaļenieks :D
Tikko saldētavā mēģināju atrast pelmeņu paku, bet abi saldētavas plaukti piedzīti ar zivīm :D
Breksis, vairākas līdakas un vēl dafiga asaru.....laikam kādu laiku mājās zivis nestiepšu :D

ljubitexDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 16:35 | Ziņa # 4707
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
abi saldētavas plaukti piedzīti ar zivīm

man arī šāda problēma :)

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

ljubitexDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 16:37 | Ziņa # 4708
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Tagad man ir viens neliels jautajums-Kādu nazi labāk izvēlēties dāvanai? vīram 27 datumā dzimene,zinu ka vajag nazi,bet kādu labāk? viņu ir tik daudz...Vajag lai nav baigi dārgs,bet lai nenolūzt pirmajā lietošanas reizē...

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

Ziņojumu laboja ljubitex - Otrdiena, 25.09.2012, 16:38

BebrsDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 16:42 | Ziņa # 4709
Quote (parcopi)
Neviena gumija nestāv

:D

BebrsDatums: Otrdiena, 25.09.2012, 16:53 | Ziņa # 4710
Quote (ljubitex)
Kādu nazi labāk izvēlēties dāvanai? vīram 27 datumā dzimene,zinu ka vajag nazi,bet kādu labāk? viņu ir tik daudz...Vajag lai nav baigi dārgs,bet lai nenolūzt pirmajā lietošanas reizē...

Nazi grūti nopirkt vēl jo vairāk ka ir ticējums ka ja dāvina otram nazi tad sastrīdas, lai tā nebūtu - pretī jāpaņem kaut santīms. Makšķernieku bodēs, celtniecības bodēs, mednieku bodēs ir visādi naži.
Kam nazis tiks lietots? Cik daudz plāno iztērēt?

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv