Atļaušos pārkopēt vienu bīldi no mēnessērdzīgo portāla ko ievietoja VSOP kurš daudz darījis zivju labā bet šajā gadījumā visticamāk ne tā sapratis kas ir kas, es vienkārši esmu sašutis par to ka kaut kādu rupekli kas lamājas nosauc par BIOR atbildīgo par vaislnieku zveju kas dzīvē tomēr ir nevis bildē redzamais kadrs bet mans izbijušais kaimiņš no viena "podjezda", besī man tāda tukša tiršana pirms nav noskaidrots kas ir kas , es ar varu pateikt ka esmu Marija Magdalēna, t.i. Kr. Jēzus sieva tik diez vai man kāds tičēs
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
vakar biju ieskrējis salmo. uzmetu arī aci loterijas rapalas vobleriem. salīmējuši tās uzlīmes visiem sūdiem tiem ko nepērk. visiem jūras 30cm vobleriem un dažiem neejošiem mega walkeriem, dažiem deepiem, kas varbūt vēl kaut cik noderētu. paskatījos un nolēmu loterijā nepiedalīties neēdamās gumijas daugavgrīvas ielā arī mani neuzrunāja. šie vairs netirgo relax, tikai savus salmo lējumus, kuri man ne visai. par labākām kā relax gumijām ne runas. šeit domāju vairāk mazās tvistergumijiņas. no lielajām līdaku gumijām neko nesaprotu.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kaut kāds vājprāts, laikam esmu riktīgs gaļenieks Tikko saldētavā mēģināju atrast pelmeņu paku, bet abi saldētavas plaukti piedzīti ar zivīm Breksis, vairākas līdakas un vēl dafiga asaru.....laikam kādu laiku mājās zivis nestiepšu
Tagad man ir viens neliels jautajums-Kādu nazi labāk izvēlēties dāvanai? vīram 27 datumā dzimene,zinu ka vajag nazi,bet kādu labāk? viņu ir tik daudz...Vajag lai nav baigi dārgs,bet lai nenolūzt pirmajā lietošanas reizē...
Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani
Kādu nazi labāk izvēlēties dāvanai? vīram 27 datumā dzimene,zinu ka vajag nazi,bet kādu labāk? viņu ir tik daudz...Vajag lai nav baigi dārgs,bet lai nenolūzt pirmajā lietošanas reizē...
Nazi grūti nopirkt vēl jo vairāk ka ir ticējums ka ja dāvina otram nazi tad sastrīdas, lai tā nebūtu - pretī jāpaņem kaut santīms. Makšķernieku bodēs, celtniecības bodēs, mednieku bodēs ir visādi naži. Kam nazis tiks lietots? Cik daudz plāno iztērēt?