Tagad man ir viens neliels jautajums-Kādu nazi labāk izvēlēties dāvanai? vīram 27 datumā dzimene,zinu ka vajag nazi,bet kādu labāk? viņu ir tik daudz...Vajag lai nav baigi dārgs,bet lai nenolūzt pirmajā lietošanas reizē...
Vajag Buma ražojumu. Viņš savu preci ieved pie GintaGG.
To,ka viņu ir daudz-zinu...iztērēt..hm..nu līdz 30Ls...vairak man nav:( Un lietot paredzēts visam kam-varbūt zivīm galvu nogriezt,varbūt kartupeli uz pusēm vai kadu gaļas gabalu domāts līdzņemšanai uz copi...
Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani
nu jā...es ar noteikti ieteiktu Bumša nažus...CL portālā viņa sadaļā var apskatīt...vismaz ar tiem ir 100% garantija, ka tie tiešām ir labi naži+izskats arī ir glamūrīgs un cik no viņa sapratu, tad vienādu nažu viņam nav..līdz ar to vīrs var tikt pie naža, kurš tāds būs tikai viņam... viņam gan cenas liekas, ka bija 40 LVL
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
nācās reģistrēties tur,lai viņu atrastu...paskatījos-forši gan izskatās...asmenis 25ls,rokturis 10ls....bet skaisti gan! Kāds to Bumu pazīst? kur viņs vispār mitinās? varbūt kaut-kur Latgalē-tad tas tā-kā patālu
es pazīstu...viņš pats darbojas pa Jūrmalu, bet savus izstrādājumus ieved vīram, kurš dzīvo pie Spices... re ku ir Buma telefons - 20335530 zvani droši un nonāksiet pie kopsaucēja
un man ir vēl jautājums-nu tā,katram gadījumam...Kā vispar var izvēlēties labu nazi? veikalā...jābūt viņam kādiem papīriem,vai tā...uz dullo? man jau laikām pašai nesanāktu izvēlēties labu...
Domāju, ka lai tiktu pie kā laba šajā sakarā, ir jāpazīst metāli un to sakausējumi, lai jau pēc skata, kāds izskatās uzasināts nazis, varētu spriest par to cik labi šamais asumu tur....Tā kā zinu Buma attiecības ar metāliem, tad nav ne viena grama neticēt par to nažu kvalitāti...
Mednieku naži protams ir forši, bet dārgi. Buma naži gan jau arī ir forši, bet manuprāt arī dārgi. Es copē izmantoju nazi, kurš maksā 5-10lati un man viņš kalpo jau piekto sezonu. Uz nākamo gan jau pirkšu jaunu, jo galu nedaudz aplauzu nazim. Bet tā i zivis normāli var notīrīt, i kādu zaru nogriezt, i izķidāt tās pašas zivis. Neredzu jēgu un praktisko pielietojumu, lai pirkt kaut ko dārgāku. Ja nu vienīgi dāvanai, bet sev es toč nepirkšu nekādu dārgo Protams, ka gan jau ar mednieku nazi ir vēl patīkamak strādāt, tāpat kā ar dārgu spiningu un spoli, bet...... vai es gribu par to maksāt, ja loti labu iztieku ar nazi, kurš maksā līdz 10ls Man zvēru ādas nav jāgriež un zvēri nav jāķidā. Un resnākiem kociņiem man ir parocīgs rokas zāģītis
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man tieši prasība nazim ir ka jāder medībām, lai asmens nelūst, lai pret kaulu ātri neatgriežās, pareizā forma utt. Copes mugursomā man mētājas parasts celtniecības nazis, ar to pietiek