Ir gadi, kad viņu vispār nav un ir, kad diezgan piekrastē. Roņus jau ar reizēm izskalo un pieskalo krastiem. Vot melnajā jūrā gan šito radību daudz un ir tāda lielas, kurām labāk klāt neskarties. Trakāk kā ar nātrēm dabū sutu...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
daugavā arī bija daudz, kad es biju 4dien. aizmirsu tikai pateikt. izskatījās tādas pusdzīvas. daudzas pat sadalīšanās stadijā. drusku ierāvu un uznāca iedvesma pagatavot ēst sviesta pupiņas sākumā nogriež kātiņus, tad apmazgā vai otrādi. liek lielā katlā vārīties, vāra apmēram 15 min, kamēr mīkstas. tad nokāš un liek pannā, pa virsu jau iepriekš sagrieztus tomātus (tie izšķīdīs kā mērce). vēl pievieno ķiplokus sagrieztus splānās šķēlēs, drusku čilli piparu (asuma iesācējiem uz pannu puse pipara būs gana) piparus (lieku raibos), kādu dilli un liek sutināties, pēc laiciņa norauj vāku, lai mitrums izskrien, liek klāt sviestu (dāsni - 3daļu droši) un apcep sviestā, tad pievieno sieru un kad iekusis masā, tad gatavs! nekādu gaļu neprasīsies
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Mans fočuks joprojām gļuko, smiltis iebirušas... a tīrīšanas izmaksas 15-25ls... mošk kādam ir tas supermazais krusta skrūvgriezītis? Varbūt pašam pačolēt, kas lācītim vēderā..
Mans fočuks joprojām gļuko, smiltis iebirušas... a tīrīšanas izmaksas 15-25ls... mošk kādam ir tas supermazais krusta skrūvgriezītis? Varbūt pašam pačolēt, kas lācītim vēderā..
Varu iedot.Atsūti savu nr,sarunāsim kur un kad.
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!