[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 07:07 | Ziņa # 4666
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nevaru pamosties

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

MārisDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 08:11 | Ziņa # 4667
Grupa: Moderatori
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Marti, nezinu vai iestāde vispār ir vaļā :) Alu neservēšu, esmu mājās un būvēju sev vējtveri ar zaļo jumtu.

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

jutrixDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 19:29 | Ziņa # 4668
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
7dien Majoros šitādu medūzu atradu :)

Pielikumi: 5042731.jpg (49.7 Kb)

The most dangerous animal in Japan is ninja

parcopiDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 19:33 | Ziņa # 4669
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Želejkonfekte, jāēd tik nost :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

dadziicDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 21:40 | Ziņa # 4670
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Šodien jau trešdiena, sāku kalt plānus vīkendam... Varētu mēģināt atriebties tai dižlīdakai Sausajā D., kas man pie laivas aizgāja salidojuma dienā, taču atcerējos, ka man nav laivas ar ko pie tās līdakas tikt...
Tā es katru dienu kaļu plānus, ko pirkt, ko taisīt un pārbūvēt, vai labāk jau ko gatavu pirkt, un cik lielu motoru tam vajadzēs... Ehhh... Jau piekusis esmu no idejām un tā ka vēlmes nesakrīt ar iespējām. Šobrīd lielakā problēma ir tā, ka tās laivas, kuras man patiktu un varētu izvērtēt to iegādi, nelien manā garažā. dusma
Ja laivas garums ir pāri 5 m, tad uz treilera kopējais garums sastāsīs vismaz 6-6,5 m. A garažā pēc maniem soļiem 5,5m ir max.
Laikam kamēr neuzbūvēšu lielāku garažu, pie laivas netikt...

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

spulgitsDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 21:45 | Ziņa # 4671
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (dadziic)

Nedaudz pagarini un viss būs bumbās svilpo

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

dadziicDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 21:49 | Ziņa # 4672
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
spulgits, šito jau man ieteica...
Laikam būs jāiet uz būvvaldi saskaņot projekts... :D

Life to fishing
Forced to work

spulgitsDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 21:54 | Ziņa # 4673
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (dadziic)
Laikam būs jāiet uz būvvaldi saskaņot projekts...

Galvenais paņem ķirsīti līdz Tad noteikti būs saskaņots

dadziicDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 21:56 | Ziņa # 4674
nafig man ķirsītis, ja budžetā nav ķieģeļi un ruberoīds iekļauts... dusma :D

Life to fishing
Forced to work

spulgitsDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 22:00 | Ziņa # 4675
Quote (dadziic)
nafig man ķirsītis, ja budžetā nav ķieģeļi un ruberoīds iekļauts...

Es pagarināju savējo bez nekādām atļaujām svilpo Ķieģeļi jau nav problēma,ko laivas labā neizdarīsi

parcopiDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 22:28 | Ziņa # 4676
Multimakšķernieks
Mjā....
Pat nezinu ko ieteikt vai piebilst :)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 09:05 | Ziņa # 4677
Multimakšķernieks
Jau ceturtdiena klāt! plaude

BorodaDatums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 10:49 | Ziņa # 4678
Grupa: Dzēstās
Quote (dadziic)

Vajadzētu tā kā atļauju no kaimiņiem, tad garāžu kooperatīva, tad no būvvaldes. :)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 10:55 | Ziņa # 4679
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
dadziic
Sit gaisā arī to garāžu, nopērc kaut ko man kaimiņos un rullē kā lielais uz kurieni vien gribi :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

J0nisDatums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 16:58 | Ziņa # 4680
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Man liekas Didzi vienkāršāk,pārkfalificējies par bļitkotāju un galva vairs nesāpēs,ne par garāžu ne par laivu aalingis

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Ziņojumu laboja J0nis - Ceturtdiena, 20.09.2012, 17:01

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv