Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien jau trešdiena, sāku kalt plānus vīkendam... Varētu mēģināt atriebties tai dižlīdakai Sausajā D., kas man pie laivas aizgāja salidojuma dienā, taču atcerējos, ka man nav laivas ar ko pie tās līdakas tikt... Tā es katru dienu kaļu plānus, ko pirkt, ko taisīt un pārbūvēt, vai labāk jau ko gatavu pirkt, un cik lielu motoru tam vajadzēs... Ehhh... Jau piekusis esmu no idejām un tā ka vēlmes nesakrīt ar iespējām. Šobrīd lielakā problēma ir tā, ka tās laivas, kuras man patiktu un varētu izvērtēt to iegādi, nelien manā garažā. Ja laivas garums ir pāri 5 m, tad uz treilera kopējais garums sastāsīs vismaz 6-6,5 m. A garažā pēc maniem soļiem 5,5m ir max. Laikam kamēr neuzbūvēšu lielāku garažu, pie laivas netikt...