Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
baravikas kreejuma meercee folijaa uz vienreizeejaa grilla. kartupelji folijaa ar dilliiteem. gailenes ceptas sviestaa un ar zilo sieru... ehh un viss jau veel tik priekshaa. gailenes veel buus kaadu laiku un baravikas tik saak uznjemt apgriezienus, vismaz kurzemee.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Ķīsī gan vakar ķērās, neskatoties uz slikto laiku Jā, baravikas vēl tikai sākās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar startēju MTB velomaratonā Jūrmalā. MTB pirmo reizi piedalījos, bija pasmagi, bet interesanti Bet pats interesantākais, ka katrs simtais dabūja balvu 100Euro apmērā, bet mani pirms paša finiša viens apsteidza pa pussekundi un palika 300. Tātad mani no 100Euro šķīra 0,5 sekunde
Ne jau naudas dēļ piedalījos, bet izrādījās, ka pussekunde to varēja ienest
Distance bija oficiāli 40km gara, bet spidometri rādīja visiem dalībniekiem, ka nobraukti 48km, tāpēc domāju, ka tā arī bija. Distancē mežs, pludmale, meža ceļi, grants ceļi, asfalts. Bija interesanti Dalībnieki bija zem 600 Te vari distanci apskatīt! Tagad nākamais būs Vienības brauciens Siguldā, kur parcopi.lv startēs jau četru cilvēku sastāvā
Tad jau laikam trenējies arī, ka tādus rezultātus var sasniegt? Es kaut arī ikdienā pārsvarā pārvietojos ar velo, man sanāk īsas distances, bet sacensībā piedalos pāris reizes gadā. MTB braucu pirmo reizi Tā jau forši, bet lai nopietnāk ar to nodarbotos, tad vajag patērēties aprīkojumam(drēbes, apavi un derētu arī cits ritenis) un arī trenēties. Bet tam man nav laika, kaut arī fiziskajai kondīcijai tas nāktu tikai par labu Un vispār - aktīva atpūta, tas ir forši
es pirms gonkas biju braucis iepriekséjá svétdiená bet tá salídzinot ar citiem braucu maz vispár nebij domáta nopietna gonka man, bet num sanáca bajgi labs rezultáts
tas ísti nebija mtb, ja kas nedaudz ístáks mtb kártígs bija TUkumá, vietalvá
iesaku braukt mtb lígatne-sigulda-kaut kad septembra beigás bús
Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :) Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)