jaa otrajā bildē motoriņš labs, zālēs ar bik pabraukāts laiva (jahta) drošī vien ar jau nav nekāda kreisā no kuras copēja, pagoņāt apkārt gan ar citu izvēlējās, lai īpaši nezīmētos
Quote (marti)
bet pasklatieties to bildi kur liidaka. tur ir fotoshops laikam, jo neredzu liidakai shmauli. tas shmaulis kaut kur plaukstinjaa pazuud...
nezinu man tā līdaka izskatās pavisam reāla... tik man radās iespaids, ka tas daivers pats tās zivis uz āķa karināja, lai šiem škrobe par necopi nebūtu
Vakar apglabāju kaķi, kas 13 gadus pie mums dzīvoja. Baigi žēl. Tomēr baigi pierod pie tiem mājdzīvniekiem
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es par rītdienu nevaru izdomāt. Maukt tīri asaros, vai tomēr mēģināt kādu zandartu noķert. Vai arī vispār pasēdēt uz brekšiem. Nu jau viņiem vajadzētu būt bariņos
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
sēdi mājās un nebrauc nekur, jo būs pārāk labs laiks, un es atkal nekur netikšu vismaz man nebūs iespēja ar skaudīgu aci lasīt atskaites es atkal laikam svētdien pabradāšu komberī, pamētāšu spini pa kaud kādu ezereli pie Madonas, ar cerību tikt pie kādas šcukas
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Rīt obligāti kaut kur laidīšu, iespējams, ka sestdien arī. Bet svētdien sprāgšu nost MTB velomaratonā
Doma apmēram nobrieda. Rīt pabraukāšu vairāk uz asariem, bet pamēģināšu arī zandartu vietās, bet sestdien jāpasēž uz brekšiem
Kaut ko mēģināšu Pēdējā laikā gan ar to maiļu smelšanu aizķeršanās sanāk
Nu visiem jau nav tik kruti maiļu smeļamie tīkliņi
Tāds kā Tev vietu vairāk aizņem, bet man jau tā laivā vietas trūkst, kad divatā braucam Tie milzīgie aķīši puslaivu aizņem Uz nākamo sezonu noteikti jāmēģina tikt pie benzīna dzinēja, apnika staipīt tādus smagumus
Anatolijam vienreiz bija ok, otrreiz, kad aizbrauca - gandrīz nekā Šodien cilvēku arī droši vien baigi daudz mežā, neskatoties un lietaino laiku, bet mēģināt jau var Nezinu, kas jānovēl sēņotājiem....ne micītes