jaa, tam es piekriitu. vareeja buut arii garaaka versija. asariem ir ok. man pat bija doma to deeli no saplaakshnja izzaagjeet pienaaciiga garuma un to blekja knaibli paarlikt.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Es parasti pēc copes tīru turpat krastā zivis. Nekādi dēlīši pa rokai parasti nav Bet grozies kā gribi, katrreiz pret spurām un žaunām tāpat sanāk sevi savainot
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
klau par to baaku antenas galaa man shovakar braucot maajaas radaas varbuut gjeniaala ideja. redzeeju pa celjam vienaa daarzaa taas gaisminjas, kas pa dienu uzlaadeejas un naktii spiid... nevajadzeetu likt pie shtruma un vinjas liekas, ka ir diezgan pret lietu arii noturiigas... jaadabuu tik vinjas tuvaak nopeetiit un nez kaads cennjiks. ko sakat?
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Kalnciemā Chominjam tādas ir dīķi. Stikla bumbiņa, kas naktī spīd. Rīt noprecizēšu, cik maksā
nu i nakuj ir alkohols izgudrots????????? bet sanāca tā, kā tajā anekdotē - vakar galīgi negribēju dzert, bet parādīju raksturu un pielikos bet spriežot pēc tā, ka divi kolēģi šobrīd guļ uz galda, tad pasākums izdevās
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!