Es paņemšu Zivnieku un Borodu. Varu savākt arī vēl kādu, ja vajag
A vot par startu jāizdomā cikos Laivas laikam vajadzēs 3, ja startē ar mlg un marti, tad četras
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
izskatās, ka es tomēr tieku braukšu tad no jaunciema ar savu auto un varu uzņemt kādu līdzbraucēju ar ko padalīt benzīna izmaksas kristGK - iekomplektē mani ar kādu. ja jau ir nokomplektējušās ekipāžas, tad varu arī viens, vai sameklēt sev kādu kompanjonu pats no malas. kā notiek zivju skaitīšana - ar atlaišanu (brīvprātīgi) + mērīšanu, jeb ņem tikai mērus un ved mājās. jo iedomājos, ka var jau ielaist vienā laivā arī divus vobleristus vai divus bleķiniekus, bet pirms kāpšanas laivā atrāda kastes, kurās ir tikai viena veida mānekļi. kas netic un grib - var arī pačamdīt kā lidostā ar to es domāju, ka ja sanāk, ka es ar mlg vienā laivā, jo cik sapratu, tad viņš arī voblerists.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Tad varam maukt visi ar vienu auto, krietni lētāk arī sanāks. Vienalga ar Tavu, vai manu. Tad vienā autiņā Marti, Aigars, Boroda un Zivnieks
Nosver, nomēra un ja negrib paturēt, tad laiž vaļā, tik pieraksta cik bija svars un garums
Pa ekipāžām tad pagaidām sanāk: Zivnieks ar Kristu Dadziic ar Aigaru Marti var ar Borodu, tad arī laivā būs viens bleķinieks, otrs voblerists Ja mlg arī piedalās, tad vajag vēl vienu cilvēku un rezervēt četras laivas
marti, marti! super, ka tiec!! zivju mērīšanas sistēmu piedāvāju kā LR čempī pēc punktu sistēmas. Ieskaitē iet līdakas sākot no 50 cm (noapaļošana sākas, tikai pēc pilniem 50 cm) un asari sākot no 20 cm (noapaljosana sākas tikai no pilniem 20 cm)
skat pieliukumā tabula kā skaitīt punktus. Svērt nevajadzes - vajadzees tikai meeriit