Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Cik tur vispār jāmaksā par laivu? Un vai var ar elktromotoru?
Šodien uz copi neiešu. Jāpasaudzē kāja, viens tāpat nevarēšu ar tādu kāju laivu iecelt un aķus
Tad Bleķiniekos Aigars, Boroda, Zivnieks Vobleristi - KristsKG, Dadziic, Marti?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Atradu šādu tekstu. "Kaņiera ezera laivu bāze ir atvērta no 5.00 rītā līdz 21.00 vakarā. Pirms braukšanas, īpaši brīvdienās, iepriekš vēlams piezvanīt un rezervēt laivu. Laivu skaits ir limitēts un laivas nomas maksa ir 8–10 Ls. Viena laiva paredzēta pasažieru skaitam, kuru kopējais svars nepārsniedz 300 kg. Personīgās laivas ezerā izmantot nav atļauts, bet tiem, kuri nevēlas izmantot muskuļu spēku, atļauts ņemt līdzi savu elektromotoru. Visiem ezera apmeklētājiem tiek nodrošinātas arī drošības vestes"
Labāk mazās šaurās, divatā sēžot ideāli. Airēt vieglāk. Ja kājās stāvot, tad nezinu... kāda nu kuram līdzsvara sajūta.
es sēžot neprotu to lietu darīt. Pieradis pie sava pūšļa, stāvi kaut uz borta. Tā kā par to stabilitāti jāpadomā. Ja ar pludu sēž, tad pofig, var arī mazāk stabīlā laivā, bet tvičot var palikt ekstrēmi...
es sēžot neprotu to lietu darīt. Pieradis pie sava pūšļa, stāvi kaut uz borta. Tā kā par to stabilitāti jāpadomā. Ja ar pludu sēž, tad pofig, var arī mazāk stabīlā laivā, bet tvičot var palikt ekstrēmi...
Stabilā laivā arī mazu vajadzību vieglāk nokārtot ...
esmu tikko kā atgriezies mājās no vairāku nedēļu prombūtnes. viss kas sakrājies rīgā darāms. par 6dienas principiālajām sacenēm galīgi vēl neesmu drošs. pagaidām izskatās čābīgi ar tikšanu, bet viss kas vēl var mainīties pat pēdējā brīdī. īsāk sakot ar mani nerēķināties, bet var arī gadīties, ka būšu.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
sveiciens, puikas! biju off no neta. Par udens limeni - neticu, ka kaut, kas ir stipri mainījies pa 2 nedēļām... jā ūdens zemāks nekā pagājušogad :(( bet copējams bija...
Marti, nebremzē - lai sanāk 3 laivas!!!! savādāk 1 laivā 1 sēž un tas nav tas. Rīt izlemjam līdz galam un es uzvanīšu un nobukošu.