KristsKG - a cik maksā tās laivu īre? Man vajag ar naudām noorientēties, tagad nav labākais finansiālais stāvoklis Bet sacenēs būšu po ļubomu
mlg2 - viens jau var, bet kā varēs ticēt ko un kā esi noķēris un uz ko?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
mlg2, vienā laivā tiekas viens bleķinieks, viens voblerists. Viens otru pieskata, lai godīga spēle. Un palīdz izmērīt zivju gaurumu.
Piečuku balvu fondam gan vajag, lai nezūd motivācija, pretējā gadījumā tas var pārvērsties par nenopietnu atpūtu uz ūdens ar stikla desas grauzšanas elementiem. Un no sacensības nekas nesanāks.
Uzskatu, ka 6 h aktīvas copes ir pilnīgi pietiekoši.
P.S. Man jautājums - vai džerki skaitās pie vobleriem?
mlg2, doma, ka jauktais variants, lai pieskatītu. Es jau arī esmu pieradis vienatnē, bet šitā būs gan godīgāk, gan interesantāk. parcopi, lielā laiva brīvdienās varētu būt ap 10-11 lvlv, mosh ja 6 stundas tad ap 9 lvl+licences katram pa 0,50 lvlv. reali uz cilveeka jaareekjinaas ar kaadiem +- 5 LVL. dadziic, dzherki iet pie vobleriem!
Paldies par informāciju Sacensības jā, varētu 6-7stundas, ar to pietiks Vispār vobleristiem vai zinies ir priekšrocības - džerki, vobleri, popperi...... Kamēr bleķiniekiem tikai šūpiņi un rotiņi Bet būs interesanti, bet vēl viens mīnus bleķiniekiem, ka ne es ne Zivnieks tajā ezerā neesam bijuši
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Mums toties Boroda tur ir bijis.....ašpadsmit gadus atpakaļ Tur tāds pats zāļu paklājs apakšā kā Engurei?
parcopi, tur ir zāles tādos puduros, bet pie maza vēja un zema ūdens - vioegli pamanīt pa gabalu. pārsvarā cope notiek ap tādām vietām... ir vietas, kur ir tikai smiltis apakšā, ir vietas, kur pa kādam kaktusam - bet tādās nav bijusi tā lielākā aktivitāte. Katrā ziņā strādājošie punkti ir padaudz, ja runā pa dziļo galu. es no Kaņiera platībām izmantoju tikai labi, ja 1/5 daļu... Būšana sbiežums protams dod savas priekšrocības, bet nu ne tik...
džerkus apsolu atstāt mājās :))))
Kaņierī tīri ok strādā rotiņi un vizuļi...
dodat ziņu par laivu skaitu, tad uzvanīšu uz bāzi un pieteikšu, pie reizes par ūdenslīmeni pajautāšu.
parcopi, un jā - tas ir kopā pacopēšanas pasākums... takā būs jau lāb... Aigars varētu kādu diplomu uztaisīt (Tev sanāk)... es saprintēšu tās skaitīšanas tabulas un paķeršu kādas 5 pildspalvas...