Man ar tāds ir, domāju ka var pie dzelžiem skaitīt, jo pēc idejas tas ir šūpiņš
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es to neuztveru kā drausmīgi nopietnu pasākumu, vairāk kā foršu kopīgu copi Īstenībā var arī taisīt izlozi, neviens jau nav teicis, ka pāriem jābūt tieši sādi. Var izlozēt lai laivā ir pa vienam vobleristam un vienam bleķiniekam. Tāpat domāju, ka ceļa izmaksas krietni samazinātos, ja brauksim četri ar vienu auto. Esmu gatavs braukt ar savu, un varu Marti paķert arī no Jaunciema. Bet nu varam arī braukt ar diviem auto pa diviem cilvēkiem katrā Es neispringstu uz baigo nopietno cīņu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
marti, viss chesna... LR chempī arī vieni mauc ar 150 zs un vieni ar 5 zs :)) informeeju, ka elektro motors lielo laivu uzpriekshu dzen leenak nekaa mazo aireejot...
jaa izlasiiju, ko Bums raksta, bet nu jaa nezinu kam ticeet... mosh kaadam laba pazinja tuvumaa dziivojaas un var uzmest aci... pagajusho gad arii meetaaja to uudens liimeni, bet taa, ka pacopeet nevareetu, nebija... Babītē gan esmu piedzīvojis stumshanos ar airi, lai tiktu dziljaakas vietaas...
man arii tada splaans ir (ceru, ka Zivnieks neprotestees), bet man gribaas domaat, ka neesam jau tik negodiigi un zivis ieprieksheejaas dienaas nekjeram un zaalees nesienam