pagaidām esam tikai 3. Marti???!!!!!! Mosh vēl kādi, lai spraigāka cīņa???
Nu tad pēc telefonsarunas ar Aigaru un Kristu esmu pierunāts. Par cik man bleķu nav kārbā daudz un tvičot ar šūpiņiem man nesanāk kā Oltes k-gam, es esmu ar mieru pārstāvēt vobleristus.
Bļe, kāju knapi pavilkt varu. Aiztrieca mani no darba uz traumām. Uztaisījas rentgenu, it kā lauzts nekas nav Toties dabūju poti pret kaut kādiem stingumkrapjiem Tagad smērēju ziedi un riju tabletes Baigi vajadzētu līdz svētdienai to kāju apārstēt vai izārstēt A ar dzenskrūvi figova, neta veikalos tās nav, nācās pirkt Laivu namā pa dārgām naudiņām
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
tākš, tākš, tākš....BLEĶINIEKI, vienu no Jums vajag
Es takš ar bleķu godu aizstāvēšu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Gan jau vēl kāds pieteiksies, reku Dima zvanīja(Ljubitex vīrs), arī domā par piedalīšanos
Baigi vajadzētu līdz svētdienai to kāju apārstēt vai izārstēt
Nu skaties....pat ja sāpēs mazāk, nezinu vai būtu gudri tādu slodzi uzreiz bliezt virsū...es drīzāk ieteiktu mierīgu relaxu laivas sēdeklī, nu gluži kā es to darīšu šovakar man tikai ir dilemma - ledskapī stāv 6 bairīši un 0.7 edwarda kungs + plauktā cigārs...ārā baigi auksts tāpēc bairīti neprasās, bet savukārt tas edwarda tilpums biedē... hmm....jāmet monēta
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Vakar apskatīju pie Ginta tās jaunās Buma karūsiņas, kurām cits izliekums. Izskatās jau gana medīgs bleķis, bet padārgs ar. Jāpadomā, ja sanāks, tad moš pirms mačiem paņemšu
Edvars un vakarā vēl aliņi pa virsu Man ar prāts nemierīgs, it kā uz copi velk, mājās nesēžās ar savu klibo kāju Jāpadomā
Jāparij un tad jādomā laist uz copi vai iet pakaļ kompresei Vai abus apvienot
šis būs īstais uzmetu monētu - laimīgais uzvarētājs ir edwarda kungs mēs ar čomu ap 15:30 startējam no centra, tā kā ja būsi jau ūdeņos, varēsim kompresēties kopā
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!