Ja mēs uz Vecdaugavu vai uz brekšiem ezerā, vai arī iesim vēlāk uz copi, tad varu Tev pieškirt, bet to zināšu tik rīt. Un ja kas, tad rīt vakarā varu ievest garāža, bet nu solīt nesolu, sākumā jāsaskaņo ar Koka Kluci kur un cikos mēs dodamies
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vai Daugmalē pašreiz neviens nesēž??? Bij doma laist uz breksi bet sāka drūmi gāzt pasākums jāatliek uz rītvakaru Aigar Jūs uz kurieni rīt, varbūt var apvienoties Tik bez laivas tīri uz grunteni vai pludu.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
sveiki sodien apmekleju tadu pasakumu izvelies jaunpiebalgu un tirdzina atradu sadu vobleri lets jau bija bet pasam nekadas saprasanas no viniem nav vairāk patik roteri un vizuli tāpēc ja kādam kas tamlidzigs ir varetu man pastastit kādi rezultati ar vinu
elvijs, par no name vobleriem nenjemos komenteet, jo spēles iespējas nav zināmas, kas voblerim ir ļoti svarīgi... krāsa varētu būt ok, āķi man vizuāli nepatīk, kā ir dzīvē - nezinu...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
J0ni - es nebiju centrālajā pļažā, bet vairāk uz Mangaļsalas pusi. Tur daži cilvēki bija, bet maz
Man te ir viens tāds jautājums, kas man neliek mieru jau tik ilgi, cik es pirmo reizi ieraudzīju šo mājaslapu. Kāpēc parcopi.lv copes kalendārs un copeslietas.lv atšķirās, varbūt mani te kāds uzskatīs par stulbu, bet pats es nevaru izštukot?
Man te ir viens tāds jautājums, kas man neliek mieru jau tik ilgi, cik es pirmo reizi ieraudzīju šo mājaslapu. Kāpēc parcopi.lv copes kalendārs un copeslietas.lv atšķirās, varbūt mani te kāds uzskatīs par stulbu, bet pats es nevaru izštukot?
Vislabākā cope ir tad, kad tu tiec uz copi! Jo, ja netiec, tad taču vng ko kalendārs sola.