[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Piektdiena, 10.08.2012, 11:50 | Ziņa # 3976
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Ja mēs uz Vecdaugavu vai uz brekšiem ezerā, vai arī iesim vēlāk uz copi, tad varu Tev pieškirt, bet to zināšu tik rīt. Un ja kas, tad rīt vakarā varu ievest garāža, bet nu solīt nesolu, sākumā jāsaskaņo ar Koka Kluci kur un cikos mēs dodamies :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Piektdiena, 10.08.2012, 11:56 | Ziņa # 3977
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
būtu lieliski.... :) bet nu labi, ja kas sazvon :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

J0nisDatums: Sestdiena, 11.08.2012, 14:56 | Ziņa # 3978
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Vai Daugmalē pašreiz neviens nesēž??? :D Bij doma laist uz breksi bet sāka drūmi gāzt :( pasākums jāatliek uz rītvakaru :) Aigar Jūs uz kurieni rīt, varbūt var apvienoties :) Tik bez laivas tīri uz grunteni vai pludu.

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

elvijsDatums: Sestdiena, 11.08.2012, 19:07 | Ziņa # 3979
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 11
Reputācija: 0
sveiki hello
sodien apmekleju tadu pasakumu izvelies jaunpiebalgu un tirdzina atradu sadu vobleri lets jau bija bet pasam nekadas saprasanas no viniem nav vairāk patik roteri un vizuli tāpēc ja kādam kas tamlidzigs ir varetu man pastastit kādi rezultati ar vinu zivs
Pielikumi: 6898221.jpg (60.2 Kb)

Ziņojumu laboja elvijs - Svētdiena, 12.08.2012, 21:47

kristsKGDatums: Pirmdiena, 13.08.2012, 09:26 | Ziņa # 3980
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
elvijs, par no name vobleriem nenjemos komenteet, jo spēles iespējas nav zināmas, kas voblerim ir ļoti svarīgi... krāsa varētu būt ok, āķi man vizuāli nepatīk, kā ir dzīvē - nezinu...

parcopiDatums: Pirmdiena, 13.08.2012, 23:05 | Ziņa # 3981
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Biju šovakar Vecāķos - ūdens auksts, bet atspridzinošs! ja
Man patika :)

Pielikumi: 3078159.jpg (63.5 Kb) · 8438517.jpg (82.0 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

J0nisDatums: Pirmdiena, 13.08.2012, 23:15 | Ziņa # 3982
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Izskatās ka šodien visa jūra pieder Tev Robinzon ? :) ja Vai arī esi uz neapdzīvotas salas ,tad kur Piektdiena ?? :D

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

kristsKGDatums: Pirmdiena, 13.08.2012, 23:18 | Ziņa # 3983
parcopi, Tu īstenībā pateici priekšā to, ka tiem, kam atvaļīnājusm ir paveicies, jo zivis ir sanākušas iekšā :)

parcopiDatums: Otrdiena, 14.08.2012, 06:46 | Ziņa # 3984
Multimakšķernieks
Nevienu zivi neredzēju :D

J0ni - es nebiju centrālajā pļažā, bet vairāk uz Mangaļsalas pusi. Tur daži cilvēki bija, bet maz :)

kristsKGDatums: Otrdiena, 14.08.2012, 07:24 | Ziņa # 3985
parcopi, protams, tapēc, ka tās aizšāvušas meklēt siltākus ūdeņus :))) līcī ir laikam tikai 9 grādi!

mazā_ziveDatums: Otrdiena, 14.08.2012, 11:34 | Ziņa # 3986
Komentāri: 14
Man te ir viens tāds jautājums, kas man neliek mieru jau tik ilgi, cik es pirmo reizi ieraudzīju šo mājaslapu. Kāpēc parcopi.lv copes kalendārs un copeslietas.lv atšķirās, varbūt mani te kāds uzskatīs par stulbu, bet pats es nevaru izštukot?

martiDatums: Otrdiena, 14.08.2012, 11:41 | Ziņa # 3987
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
palasi dažādu resursu horoskopus vienam un tam pašam laikam :)
tas ir gandrīz tas pats.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Otrdiena, 14.08.2012, 11:52 | Ziņa # 3988
Grupa: Dzēstās
Quote (mazā_zive)
Man te ir viens tāds jautājums, kas man neliek mieru jau tik ilgi, cik es pirmo reizi ieraudzīju šo mājaslapu. Kāpēc parcopi.lv copes kalendārs un copeslietas.lv atšķirās, varbūt mani te kāds uzskatīs par stulbu, bet pats es nevaru izštukot?

Vislabākā cope ir tad, kad tu tiec uz copi! :)
Jo, ja netiec, tad taču vng ko kalendārs sola. :D

mazā_ziveDatums: Otrdiena, 14.08.2012, 12:17 | Ziņa # 3989
Komentāri: 14
paldies jums liels par informāciju, jo es vienmēr esmu vadījies pēc šādiem kalendāriem un tagad zināšu ka tie priekš copes nemaz nav vajadzīgi

kristsKGDatums: Otrdiena, 14.08.2012, 12:20 | Ziņa # 3990
mazā_zive, nav gan!!!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv