Es ar šodien gribēju maukt, bet kamēr izdarīju visas ģēlas, vairs nespīd Jo vakarā volejbolu gribās redzēt par trešo vietu Nekas, brīvdienās!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
šodien laižu uz laukiem. rīt sarunāta cope kaut kādos seklos meža ezeros pie ances (ventspils raj) kaut gan man labāk gribētos uz usmu... vispār bija plāns uz enguri, bet tur mači.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
marti, ni asakas! es riit uz Kanjieri uz machiem laizhu, un tad vakaraa uz vidzemes pusi ar draugiem... gan jau sveetdien drusku pameetaashu spini arii turienes ezerinjaa...
naakamnedelej plaans tikt gan uz Kiisi, gan Daugavu... ljoti gribeetos!!!!!!!
gan tur gan tur... man bija doma saakuma apar Enguri, bet takaa jaadzinaas sestdien taalaak, tad izveeleejos tuvaaku vietu un jāsaka, ka Kanjieri paziistu labaak... kaa ies - gruuti teikt, tautas pieteikusies daudz...
naakamnedelej plaans tikt gan uz Kiisi, gan Daugavu... ljoti gribeetos!!!!!!!
Man ar tāds pats plāns Un šo svētdien arī
A sacenes pagaidām it kā neievelk, kaut gan sāk rasties doma, ka kādreiz varētu kaut kur piedalīties
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
A sacenes pagaidām it kā neievelk, kaut gan sāk rasties doma, ka kādreiz varētu kaut kur piedalīties
Man pat uz ikdienas copi ne tuvu ne katras brīvdienas sanāk izlasīties, kur nu vēl speciāli sacensībām. Ziemā gan cenšos pēc iespējas neizlaist nevienas brīvdienas ...
Man atkal ziemas cope nav tik tuva. Kaut gan pēdējās divas ziemas jau copēju diezgan aktīvi, bet tāpat atklātie ūdeņi ir atklātie ūdeņi- tas ir super A sacensībās tīri intereses pēc gribu kādreiz piedalīties, tik nevaru izdomāt vai ar pludu, vai spiningu. Ar pludu laikam būtu grūtāk, tur pat bērnu mačos es būtu pēdējais
Man gan otrādi - pēdējos gadus spinings tiek ņemts rokās ļoti reti, līdz ar ko sāk zust pārliecība par savām spējām. Ja iepriekšējos gadus vismaz pāris izgājienus pa sezonu uz asariem (un paralēli arī uz līdakām) uztaisīju, tad šogad vien reizi pamētāju. Vēl gan sezona nav galā un iespējams, ka vēl pamētāšu kādu reizi. Uz dzīvo arī šogad tik reizi esmu sēdējis, lai gan iepriekšējos gadus ēsmas zivtiņu regulāri peldināju. Ak jā, vienu izgājienu uz asariem pāris nedēļas atpakaļ uztaisīju, par ēsmu lietojot mini karūsiņas un savu gandrīz pusspaini ašuku jau sagrabināju, bet nu tas bija pirms kādām 3 nedēļām un jau paspējis aizmirsties ...
Spulgits, nemaz nesmejies. Esmu vērojis bērnu mačus tepat Rīgā pretī Zaķusalai. Izskatās, ka daži jau no gada vecuma taisa barības bumbas un ar pludu darbojas kā sportisti
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
Zivniek - Tu svētdien uz rīta copi taisies? Es ar bračku ar kaut kur laidīšu, bet vēl nezinu uz Ķīsi vai Vecdaugavu un vai agri no rīta
ja braukšu tad tikai no rīta - no kādiem 5:00 līdz kādiem 11:00, vai 12:00. baigi žēl, ka pašu bula laiku esmu palaidis garām, bet ceru, ka lielās memmes tur pat vien vēl vasaras vietās gulšņās vienīgais, ka baigi eholotu vajag kaut kur samuķīt
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!