Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Hehe, Zivnieks sanervozējies, ka izķersim viņa zandartus Diez vai mēs būsim kādi konkurenti, sevišķi es Es tāpat dodu priekšroku pludiņam un miermīlīgajām zivju sugām, vienkārši reizēm pārmaiņai izmēģinu arī ko citu
Tad jau redzēs kā šodien sanāks. Moš kaut ko i sanāks noķert, bet tas nav galvenais! Galvenais ir pozitīvās emocijas un tās noķersim 100%!
....Ja vien nesāksies vētra
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kur lai iet šodien pacopēt? Uz zandartiem uz Ķīšezeru negribu, to atstāšu nākamai nedēļai. Varētu it kā ar gruntenēm Daugavā pasēdēt, bet negribu iet rakt tārpus tādā karstumā Tas pats ir ar līņu copi Varētu paspiningot Vecdaugavā no laivas, bet pēc vakardienas arī īsti nevelk.....kaut kāds apburtais loks Laikam jāiet forelēs
Ne, ne Nekur tālu nevelk Nebaidītu, ka jebkuru brīdi negaiss var sākties, tad varētu uz Saulkrastiem asaros aizlaist, bet laikam tomēr jāpagaida jūlija beigas un augusts, tad man tur vislabāk iet Karoče dilemma
aizej uz Rimi, nopērc pāris četrpakas, sēdi mājās un skaties pa logu, kā kāds izmisīgi mēģina vagot ķīšezeru. Ja man būtu tāda iespēja tad tā arī darītu, nevis sēdētu darbā un mocītos no karstum
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
aizej uz Rimi, nopērc pāris četrpakas, sēdi mājās un skaties pa logu, kā kāds izmisīgi mēģina vagot ķīšezeru. Ja man būtu tāda iespēja tad tā arī darītu, nevis sēdētu darbā un mocītos no karstum
Tāda ideja man jau bija, bet maciņš pašlaik dikti caurspīdīgs, tāpēc šī ideja jāatmet Krusu vēl sola. Ar laivu toč nekur nedošos, no krasta gan varētu pasēdēt. Jāiet laikam tārpi jāpameklē, ceru, ka odi mani ēnā neapēdīs, man jau pietika vakardienas - vēl tagad viss niez
Tas ir vnk āpāc, ārā sviedri paši līst Plus vēl nelietīgie kukaiņi. Sākumā dzeltenās skudras uzklupa, vēlāk odi - tagad atkal viss niez, bet kaut kādus tārpus saraku. Vienīgi tagad vienīgā vēlme ir auksta duša Džigot negribu, labāk pasēdēt ar grunteni, piedevām vēlams sēdēt tieši ūdenī
Pēc aukstas dušas jūtos krietni labāk. Tagad vēl bi aukstu aliņu un man vairs neko nevajag Cope nekur nepazudīs
Jūs esat nežēlīgi, pats zinu, ka auksts aliņš ir super