bweeeeh....... vaakar bija tā, ka sēdi tajā plašķī, mirksti, kustēties negribās, pat pēc bairīša pasniegties nepatīkami :D...ne, ne...labāk alu dzert mājās
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Es tagad kādu laiciņu atturēšos bairīšiem un citiem gardiem dzērieniem. Pēdējā laikā ir sanācis krietns perebors Sēdēšu zem lietus un dzeršu tēju no termosa
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Izskatās, ka no darba tikšu laicīgi, tāpēc toč laidīšu uz copi uz Ķīšezeru. Tikai nevaru izdomāt, startēt ar lielāko pūsli no garāžas, vai laisties ar mazo Anatolija pūsli, kas tagad stāv pie manis. Ar mazo ir ķibele, kas tas vēl uz kupra jāstiepj līdz ezeram un tad Daugavu grūti pieķert klāt. Par to vēl padomāšu, bet cope aicina
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
nu nez...nez...ja jau taisies tikai tēju dzert, ta labāk laidies ar lielo...ka neuznāk kaut kāda draņķība
Prieka jau nekāda, atrodoties jebkādā laivā, ja draņķība uznāk Bet laikam ar lielāko jālaiž būs, jo tad var smuki Daugavu paķert klāt un mailes smelšana pa ceļam sanāk
Es stājos krastā un tur pie tiem dzelžiem un tās trubas, mēģinu smelt. Pēdējo reizi bija ok, bet to jau nevar paredzēt
tur pēdējās reizes gar krastu daudzi mēģina smelstīt, bet cik manīju, tad švakuckis pretējā krastā viens bija iesmēlis tādus 2-3 cm asarīšus, uz tiem arī maucis. Vienu smuku zanderi esot pasējis, jo nevarējis pacelt augšā uz betoniem
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Nu tur no tās augšas var ķert, tikai, ja ir zivju uztveramais tīkliņš ar ļoti garu kāju
Es tur esmu vienreiz mēģinājis ar grunteni un vienreiz ar spiningu. Nu un vēl puika būdams ķēru tur vīķes un kazragus Man arī tur nepatīk. Vieta kā tāda, neizraisa pozitīvas emocijas