Rīt ar Raivi mauksim uz Buļļupi un Lielupi! Cerams, ka laiks būs labs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es vēl no Rīgas paspēju notīties pirms negaisa,mājās kā parasti izskatās ka viss jau līdz mums ir izlijis Tad jau Zivinieks atkal tālāk par tilta apakšu netiks
Parcopi.lv lietotāju lomi laika posmā no 2011.gada 7.maija līdz 2011.gada 27.jūlijam
Tikko parakstījos uz vienu traku ideju, būšu atpakaļ pēc pāris stundām. Cerams, ka zibens neiespers
Šovakar laikam jāiet uz copi, pofig uz to lietu. Brīvdienās netieku. Nākamnedēļ gan jāaizlaiž gan zandartos, gan uz jūras asariem, cerams nebūs katru dienu vētra ar mega nokrišņiem
nu i nakuj....es biju vakar...izmirku tā, ka maz neliekas galvenais, ka nebija pērkona negaiss, kas tikai nogāž un ir miers, bet uznāca tāda draņķība, kas stipri līņāja nepārtraukti....kaifa no tā visa pilnīgi nekāda!!!
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Es tieši tāpēc vakar neaizgāju uz vakara copi Bet vispār lietus mani īpaši nebaida, ja vien nelīst kā no spaiņa. Zem maza un vidēja lietus esmu laivā visu dienu sēdējis Vakar gan vairāk nobijos no iespējamās vētras, krusas un negaisa. Tādā laikā gan man netīk atrasties uz ūdens