Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jā, bet nedaudz pilnveidoju recepti! Es no rīta, kad izņēmu viņu no tās oriģinālās marinādes un noskaloju, tad uzspiedu virsū puscitronu un iejaucu klāt sakapātas dilles, tagad man viņš liekas ideāls
par dillēm nezinu, bet citrons tur tik tiešām iet klāt ideāli - kā jau lašmaizītei - citrona kriksītis un sīpolripiņ pa virs un ta tik jāvaktē, lai kāds spēj no bļodas noraut nost, a to pāri nekas nepaliks
sestdien jātaisa baigais radu pasāciens, tika pasūtīti zandarti - vismaz 20 jābūt esot....šonedēļ nāksies drusku iesvīst
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
a kāpēc es nemāku ievietot profila bildi citu?? man saka, ka kaut kas nav bet bildi samazināju riktīgi, bet tik un tā nekas nesanāk tam staigājošajam krokodīllidvāverveidīgajam arī, protams, nav ne vainas bet tomēr
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Zivnieks - nu moš arī paspēsi līdz sestdienai to visu sagādāt, šodien gan atkal vējš normāls pūš
Par bildi - Profila attēla izmēri nedrīkst pārsniegt 140x140Px un 150Kb! Ja nemācēsi samazināt, atsūti man uz e-pastu, kuru bildi Tu gribi un es Tev nomainīšu
Es rīt ar bračku arī plānoju Ķīsīti apmeklēt pēcpusdienā!