Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Doma ar senci aizlaist tur, jo senāk šis tur ar savu senci copēja bieži Vairāk kā ekskursija tā man būtu, bet doma ir ar paspiningot bik kā tur ir ar lomiem tagad, un kur un kā ar laivu bāzēm tur ir?
Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :) Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)
Pats neesmu bijis, bet man viens paziņa regulāri tur spiningo un bez līdaku lomiem nepaliek. Ir kaut kādas laivu bāzes tur un ir vietas, kur var piebraukt un piepūst savu laivu, bet ar stacionāru laivu, nezinu vai var piekļūt. Bet ezers ir sadalīts zonās un jāzin kur drīkst copēt. Sīkāk šeit! Bet līdakas tur ir un ne maz!
Tad jau droši vien satiksimies uz ezera, pa tām pašām vietām jau vien copēsim Ja kas, tad
Riktīgi nelieši :D Bet vispār ezerā es laikam nemāku īsto vietu uztrāpīt, jo man tur necopē
bet tas tak ir forši tā kā copējat droši, un kad ezerā parādās karogsarkana laiva ar baltiem bortiem, tad nepievērsiet uzmanību kur viņa apstājas un turpiniet iesākto
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!