Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien pirms hokeja nedaudz paminos ar velosipēdu un pabildēju apkārtni! Izskatās, ka pavasaris nāk! Vietām mīties pa tīru ledu gan bija ekstrēmi Jūrā ledus vēl ir kādi 200m pie paša krasta Mājās pēc tam uztaisīju sev saldējuma kokteili! Endomondo rāda, ka noripināju lēnā garā nedaudz virs 14km. Ielādēju bildes tajā Picasa, bet emmbed kodu dabūt nemāku, tāpēc visu nofočēto var apskatīt šeit - https://picasaweb.google.com/1143968....ectlink
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
parcopi, izkatās dažās bildēs, ka atkal akmeņus esi mētājis uz ledus:))) tā kā atturībniekos esi iestājies vai kādā sektā, ka dzērienu markas esi pamainījis??:))
Tie akmeņi nav mans darbs Es tikai pedāļus minu un fočēju A ar tiem dzērieniem jau ir tā, ka ne vienmēr grādīgos vajag. Var tak iedzert ko negrādīgu arī
nūuuu- man jau šitas Tavs padzēriens baigi iet pie dūšas! bet labāk jau nemainīt markas-ja esi sācis grādīgos lietot, tad pie tiem vajag arī turēties!!!:)))
Ne, ne! Tikai grādīgi neder. Vajag arī tējas, suliņas, minerālīti, kādu gardu bezalkoholisku padzērienu! A saldējuma kokčiks uz urrā aizgāja!
Rīt es, Anatolijs un Boroda taisamies Zivnieks atteicās
nogāza mani vīruss vakar. ar nenormālām galvas sāpēm un kaulu laušanu. nekad mūžā uz paģirām tā galva nebija sāpējusi vāks. un tā visu dienu nlocījos pa gultu sāpēs. vakarā manī ievadīja ibumetīnu un pēc pāris stundām sāpes atlaida. šodien tāds viegls reibonītis, bet var jau staigāt. ehh, piknika kastei tā arī nepieķeršos
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!