Māri, ar Tevi viss skaidrs ,a ko darīt man . Es alu nedzeru ,nopērku baltkkrievu cepumus ,apēdu līdz spēles sākumam (nu tas saucās par mūsējiem ) Un vairs nevaru saprast ,spēle jau sākusies vai beigusies Bet galvenai jau ka mēs esam par savējiem
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Jā ,laikam tās visas magnētiskās vētras un un visi pārējie sprādzieni nav joka lieta . Pirmo reizi nespēju izlasīt visus jaunākos-jaukākos ziņojumus . paldies visiem ka esat tik aktīvi Copmaņi laikam pamodušies un nespēj vairs turēt sevī sakrāto sāpi !!! Kā gribās pavasari !!!! Lai paliek lasāmviela rītam , tas jau ir ieradums . Rīta zvans , rīta tualete ,kafija,Parcopi.lv un tikai tad brokastis un darbs
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Rīta zvans , rīta tualete ,kafija,Parcopi.lv un tikai tad brokastis un darbs plaude
Nu ja, ja es tā darītu, tad darbu kavētu regulāri un iznākums būtu ....:) Man ir zvans, tad slēdzot ārā zvanu, pa ceļam rīta tualete, kopā ar ģērbšanos, skatu (nu apm. 3 sekundes) uz kafijas paku, kurpes jau uzvilktas pa ceļam uz rīta tualeti, tad jaka, atslēgas jau durvīs, vaļā, ciet, rīta vingrojumi nesoties uz leju no 4 stāva(neesmu vēl nokritis), tad neatkarīgi no nekā pirmie 20 metri tiek nojoņoti bez cepures un vaļēju jaku. Oi, super Sprukts!!!!
Būs septītā spēle! Ja pa 50selundēm brīnumi nenotiks
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jāsaka kā ir- es neticēju. Vēl pie tam tiesāja riebīgais Bulanovs. Gribas pasūdzēties- kā tas var būt, ka mūsu super-tehnoloģiju laikos tiešraidē, internetā nevar atslēgt skaņu atsevišķiem elementiem? Manuprāt skaņai pa drāti vajadzētu nākt vismaz divās "paciņās"- komentētāji un halles skaņas atsevišķi. Nevaru izturēt Kreipāna di...šanu un Stepīša "caur-degunu-aurošanu", vēl pie tam viņi regulāri pārsakās, nepamana svarīgus momentus un runā viens otram pāri. Beigās skatījos vispār bez skaņas.
I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!